Π.Δ.Ε.ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

«Όταν οι γυναίκες Επιχειρούν: Καινοτομία και Δικτύωση»Στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου ICON WOM-EN – “Integrating Innovation and Promoting Cluster Organization in WOMen Enterprises”, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στις 12 το μεσημέρι διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την προώθηση και ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία και αγωνιστικό «παρών» η απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 09.30 στη θέση «Τσαπουρνιά», που διατηρεί το συσκευαστήριο της η επιχείρηση του «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.», η απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες  «ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.».
Κεντρικό σύνθημα στην απεργιακή κινητοποίηση ήταν η άρση των απολύσεων, η υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας και να παρθούν μέτρα υγείας και ασφάλειας. 
Ομιλητές ήταν ο Νίκος Μωραΐτης π Βουλευτής ΚΚΕ εκ μέρος αγροτικών συλλόγων Αιτ-νιας, Παναγιώτης  Στάικος Επικεφαλής της Αναζωογόνηση Ξηρόμερου, Νίκος Καραθανασόπουλος  Βουλευτής ΚΚΕ, Φίλιππος Σαμαλέκος  Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, Μπάμπης Τσάρκος πρόεδρος εργαζομένων Νηρέα, Μιχάλης Χατζηδάκης πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αγρίνιου, Μανώλης Καραντούσιας πρόεδρος ομοσπονδίας γάλατα τρόφιμα ποτά. Όλοι οι ομιλητές απηύθυναν χαιρετισμό και κάλεσαν τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα.
Έδωσαν το «παρών» από το Δήμο οι Αντιδήμαρχοι Τζαχρήστας Παναγιώτης,  Σαμαλέκος Φίλιππος, Γερόλυμος Σωτήρης, Μάτζαρης  Λευτέρης,  Μπαμπούρης Κωνστα…
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: Εργασίες για το αποχετευτικό

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το αποχετευτικό σύστημα στον Αστακό ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής του Δήμου Ξηρομέρου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.
Αναφέρει σε ανακοίνωσή του (fb)ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης 
Ένα έργο με πάμπολλες αστοχίες,με κόστος για τους δημότες χιλιάδων ευρώ ,με ταλαιπωρίες μηνών ,ξεχασμένο από προηγούμενες διοικήσεις ...αποχετευτικό σύστημα Αστακού....
Με πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ,κκ Φαρμάκη Ν. (Nektarios Farmakis) και την συνεργασία του αρμόδιου Υπουργείου ξεκίνησαν οι εργασίες ,προκειμένου να καταστεί λειτουργικό ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής του Δήμου Ξηρομέρου ,που σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα ζωής των δημοτών.
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ λοιπόν....
Καλό μήνα !!!


διαβαστε περισσοτερα

Ο Ιούλιος στην Ελληνική λαογραφία

Οι εποχιακές αλλαγές είχαν για τους αρχαίους τεράστια σημασία, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση της γεωργίας αφού η σπορά, η συγκομιδή και οι άλλες γεωργικές ασχολίες εξαρτιόνταν από τις αλλαγές των εποχών. Λόγω των γεωργικών αυτών ασχολιών ο Ιούλιος ονομάζεται και Αλωνάρης ή Αλωνιστής αφού στον μήνα αυτό γίνεται το αλώνισμα των δημητριακών. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................