Διακοπή υδροδότησης στον Αστακό αύριο Πέμπτη 23 Μαρτίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αύριο Πέμπτη 23/03/2017 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Αστακού, λόγο βλάβης στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης. Θα προσπαθήσουμε να το επιδιορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.
Ζητάμε την κατανόησή σας.
Ο Αντιδήμαρχος Λιβάνης Θεόδωρος
διαβαστε περισσοτερα

Εξαιρετική παράσταση από τους Μαθητές του 3ου  Γενικού Λυκείου Αγρινίου "Καβγάδες στη Κιότζα" στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου.

Η θεατρική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αγρινίου. πρόσεφερε μια μαγική παράστατση!!!"Καβγάδες στη Κιότζα" στα πλαίσια του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου. Στο ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  την τρίτη 21 Μαρτίου
foto: Γιάννης Γιαννακόπουλος
διαβαστε περισσοτερα

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών:Eπίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο

διαβαστε περισσοτερα

Απ. Κατσιφάρας: Οι προκλήσεις Αδριατικής-Ιονίου απαιτούν κοινές ολοκληρωμένες λύσεις – Απαιτείται ενίσχυση του ρόλου των Περιφερειών

«Η ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των κοινωνιών μας, για το τι αντιπροσωπεύει η Μακροπεριφέρεια Αδριατικής – Ιονίου για τους πολίτες και ποια είναι η προστιθέμενη αξία της, έχει μεγάλη σπουδαιότητα για τις Περιφέρειες και τις Πόλεις μας, ιδίως αυτή την περίοδο που η προσφυγική και η οικονομική κρίση δοκιμάζει τα θεμέλια της ΕΕ, παράλληλα με τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα και την άνοδο της ριζοσπαστικοποίησης».
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

Για το θάνατο της συζύγου του Πάτερ Δημήτριου Τέγα εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον ίδιο και την οικογένειά του. Τους εύχομαι ολόψυχα ο θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή της και καλή δύναμη...

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Το νέο ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα από τα πρώτα "αγκάθια" του Νέου Γ.Γ.Μεταφορών

Ένα από τα πρώτα καθήκοντα, τα πρώτα προβλήματα του νέου Γενικού Γραμματέα Μεταφορών μετά τον επίσημο διορισμό του (αναφερόμαστε στον Θάνο Βούρδα) είναι να προχωρήσει το αιώνιο έργο κατασκευής ενός μοντέρνου Τερματικού Υπεραστικών Λεωφορείων στον Ελαιώνα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: "Εφυγε" από την ζωή η πρεσβυτέρα Νίκη, σύζυγος του Παπα-Δημήτρη Τέγα

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στον Αστακό, η είδηση του θανάτου της πρεσβυτέρας του Παπα-Δημήτρη Τέγα, Νίκης, σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 22.3.2017 στις 4 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Αστακού.

Η συντακτική ομάδα του Μπαμπίνη ΙΝ εκφράζει ταΘερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο της Παπα-Δημήτρη Τέγα και στα παιδιά της και ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή της.

Καλό ταξίδι πρεσβυτέρα Νίκη και καλό παράδεισο.
-Την είδηση του θανάτου της, μας έκανε γνωστή η Τζένη Παπαδημητρίου. Από xiromeronews
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεδεών Κατούνας για τον τραυματισμό του Βασίλη Προξενιά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Μεδεών Κατούνας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο φίλο και παίκτη της ομάδας Βασίλη Προξενιά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Επίσης ευχαριστεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία κι όλο τον απλό κόσμο για τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς τον παίκτη τους.
Η ανακοίνωση:
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη Άνοιξη ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ

διαβαστε περισσοτερα

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου«Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», το Σάββατο  18/03/2017 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΑΠΤΑΛΙΚΟ» στο Περιστέρι.
Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. γλέντησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι το ξημέρωμα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους, τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή θα αλλάξει η ώρα από χειμερινή σε θερινή.

Κάθε Μάρτιο αλλάζει η ώρα από χειμερινή σε θερινή, και οι
 δείκτες του ρολογιού θα γυρίσουν μια ώρα μπροστά
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................