Ευχές από τον πρόεδρο Δ/Κ Καπανδριτίου .Αλέξανδρο Καρακίτσο

Σημείωση: Ο Αλέξανδρος Καρακίτσος ''Μπαμπινιώτης'' από τη μεριά της Μητέρας του Βασιλικής(Κούλας) Νικολάου Ζαρκαδούλα .Στέλνει τις ευχές του σε όλους τους Μπαμπινιώτες. 
διαβαστε περισσοτερα

Έθιμα του τόπου μας ''Παγχίδα κι Εσπερινά'' στις εορτές (Από την Πηνελόπη Γκούμα)

Όταν στην οικογένεια υπήρχε εορταζόμενος η νοικοκυρά ετοίμαζε τα Εσπερινά.
Τα Εσπερινά τα πήγαινε στην εκκλησία το απόγευμα της παραμονής της εορτής .
Η ετοιμασία γινόταν από το πρωί :
διαβαστε περισσοτερα

Ο ''Ακαρνάνας'' του Άρη Μπιτσώρη

Α.Κ. Ακαρνάνας ak@akarnanas.gr Ο ''Ακαρνάνας'' .Ένα σατυρικό ποίημα του Άρη Μπιτσώρη με το οποίο σατιρίζει με τον δικό του υπέροχο τρόπο, συμπατριώτη μας για τη δημιουργία σελίδας του στο facebook Διαβάστε το 
διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Φίλες και Φίλοι, Εύχομαι από βάθους καρδιάς χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2019. Με Αγάπη και Υγεία. Με ευόδωση κάθε προσδοκίας, ατομικής και οικογενειακής. Αφήνουμε πίσω μια χρονιά πολλών προσπαθειών και πολλών κόπων. Αλλά και μια χρονιά αποτελεσμάτων και δικαιώσεων. Μια δημιουργική χρονιά.
διαβαστε περισσοτερα

Στο Μεσολόγγι έγινε η 6η Συνάντηση Εργασίας του ευρωπαϊκού έργου CREADIS3

Η λειτουργία της συμμετοχικής πλατφόρμας διαβούλευσης(www.creadis3ptapde.gr) που δημιουργήθηκε ώστε οι ενδιαφερόμενοι στο αντικείμενο των Κλάδων Πολιτισμού και Δημιουργικότηταςνα καταγράφουν τις απόψεις τους και να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης ενός προσοδοφόρου Σχεδίου Δράσης (Action Plan), παρουσιάστηκε στην 6ηΣυνάντηση Εργασίας(Stakeholder Group Meeting) του ευρωπαϊκού έργου CREADIS3 – Interreg Europe (Smart Specialisation Creative Districts - Δημιουργικές Περιοχές έξυπνης εξειδίκευσης).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................