Καίγομαι και Σιγολιώνω (Ηπειρώτικο) Τραγούδι: Στάθης Πολύζος

Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μια παρέα νέων μουσικών της Δημοτικής μας παράδοσης μεταξύ αυτών και ο Ξηρομερίτης (Βάρνακα) Στάθης Πολύζος μας παρουσιάζουν των Ηπειρώτικο ύμνο για τους ερωτευμένους ''Καίγομαι και Σιγολιώνω'' Παίζουν:Κλαρίνο: Γρηγόρης ΚραβαρίτηςΚρουστά: Σπύρος Βουρεκάς Λαούτο: Κώστας Βουρεκάς Τραγούδι: Στάθης Πολύζος
διαβαστε περισσοτερα

Η ισχύς εν τη ενώσει των Κοινοτήτων Αγραμπέλου, Παλαιομάνινας και Στρογγυλοβουνίου-Πηγαδίων

Η ισχύς εν τη ενώσειΑναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα f/b ο πρόεδρος της τ/κ Αγραμπέλου Δημήτρης ΤάγκαςΓια να πραγματοποιηθεί ένα αναγκαίο έργο χρειάζεται επιθυμία, θέληση, προθυμία, καλός σχεδιασμός, προγραμματισμός και ισχυροί σύμμαχοι.
Έτσι λοιπόν ενώσαμε την επιθυμία μας οι τρεις Πρόεδροι των Κοινοτήτων Αγραμπέλου, Παλαιομάνινας και Στρογγυλοβουνίου-Πηγαδίων και αφού δηλώσαμε τόσο στον Δήμο Ξηρομέρου όσο και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος την αναγκαιότητα ασφαλτόστρωσης του δρόμου που θα διευκολύνει τους κατοίκους μιας ευρύτερης περιοχής, στην οποία ζουν, μετακινούνται και συναλλάσσονται και κάτοικοι πολλών γειτονικών Κοινοτήτων, αιτηθήκαμε την ασφαλτόστρωση του δρόμου που υπολείπεται από το Αγράμπελο προς τα Πηγάδια.
Ένας δρόμος αναγκαίος, που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια παρόλο που εξυπηρετεί αλλά συνάμα ταλαιπωρεί αρκετούς συνδημότες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας κο Λάμπρο Δημητρογ…
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Περιμένοντας τη Μήδεια (φωτο)

Βροχερή ημέρα σήμερα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου ....περιμένοντας τη Μήδεια . Δείτε φωτογραφίες όπως της κατέγραψε ο φακός του Σωτήρη Μασαλή.













διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας και επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας

Με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Γιώργο Κατσούλα συναντήθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στο πλαίσιο επισκέψεων λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή. Στην συνάντηση πέραν των θεμάτων υγείας και της υγειονομικής κρίσης συζητήθηκαν και θέματα για την ενίσχυση και ανακούφιση των πολιτών. Στην συνέχεια ο κ. Παπαθανάσης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας όπου συνομίλησε με την Διευθύντρια κ. Καραδήμα, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.Μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας δήλωσε:«Αξίζουν συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι πολύ σημαντικό το έργο τους στην κοινωνία σε μια πολύ δύσκολη υγειονομικά περίοδο για τον τόπο».
διαβαστε περισσοτερα

ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟΝ ''ΕΡΩΤΑ'': Του Θανάση Μπενέκου

Σήμερα του Αγ. Βαλεντίνου (γιορτή των ερωτευμένων ) ο Θανάσης (Μπαρμπα Νάσος )Μπενέκος μας έστειλε το παρακάτω ποίημα για τον έρωτα . 
ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Όσοι γνωρίσατε έρωτα στον κόσμο τον απάνω σας ερωτώ για πέστε μου και εμένα τι να κάνω.
Σεις που γνωρίσατε έρωτα πέστε τι να κάνω να αποφύγω τις πληγές που δεν μπορώ να γιάννω
Ω θεέ μου τι ζητώ
διαβαστε περισσοτερα

Η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

Η συζήτηση ξεκινά από το 22:28 του βίντεοΑΠΟ:http://mytikaspress.blogspot.com/
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................