Ξηρομερίτες υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στη Περιφέρεια Αττικής

 Υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου στη Περιφέρεια Αττικής  θα είναι οι συμπατριώτες μας: 
Φίλιππος  Ντόβας:ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-Οδοντοτεχνίτης Διαιτητής.  Πρόεδρος Αμφικτιονίας Ακαρνάνων με πλούσια δράση. Με καταγωγή από τη Βόνιτσα,
Λάμπρος  Κεραμύδας:ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ– Δημοτικός Υπάλληλος. Με καταγωγή από την Κατούνα Ξηρομέρου.
Βασίλης  Κόκκαλης: ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-Υπάλληλος  Ι.Κ.Α- π.πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΙΚΑ.-π περιφερειάρχης Αττικής .Με καταγωγή από την Παπαδάτου Ξηρομέρου
Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους αναφέρουνεξής:
διαβαστε περισσοτερα

Καπέλο 11 ευρώ τον μήνα στις εισφορές των αγροτών από τον νέο κατώτατο μισθό

Πώς επηρεάζει τους επαγγελματίες του χώρου η αύξηση στο κατώτατο ασφαλιστέο εισόδημα Ένα ποσό της τάξης των 124 ευρώ ή περί τα 11 ευρώ/μήνα θα κοστίσει στην πλειονότητα των αγροτών τη φετινή χρονιά η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650 ευρώμηνιαίως που ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η κυβέρνηση.

διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα - Απάντηση σε Ερ Γαλούνη και Απ Πανταζή

Ο συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», απαντά στο δίδυμο Γαλούνη και Πανταζή: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
διαβαστε περισσοτερα

Αερολέσχη Αγρινίου:Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αερολέσχη Αγρινίου την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου.

Δείτε το εκπληκτικό video του Ανδρέα Κουτσοθανάση


διαβαστε περισσοτερα

Θέματα καθημερινότητας, υπευθυνότητας και απλής λογικής.Γράφει ο *Χρήστος Κολοβός

Α.  Με όρεξη και θέληση και συνεπής με τις αρχές μου, πήγα προ λίγων μηνών ως εθελοντής στο κάλεσμα της Κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου μας να καθαρίσουμε και να δενδροφυτεύσαμε στη ΒΔ κεντρική είσοδο  του ΜΥΤΙΚΑ (βλέπε φωτό).
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ(α.α. 4/2019) που εκδόθηκε την Δευτέρα (04-02-2019)και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπεισημαντική μεταβολή του καιρού από τα Νοτιοδυτικά την Τρίτη (05/02/2019) μετά το μεσημέρι, με κύρια χαρακτηριστικά :
διαβαστε περισσοτερα

Διαθέσιμη η νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής δήλωσης από Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Η συλλογή δηλώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη χώρα. Για τη διευκόλυνση των πολιτών, από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, τίθεται σε λειτουργία η νέα εφαρμογή για την υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης, η οποία είναι φιλική, εύχρηστη και πλήρως λειτουργική.
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30. η παρουσίαση του βιβλίου "ο λυγμός της καταιγίδας", του Νίκου Ναούμη

Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και η ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, παρουσιάζουν το μυθιστόρημα με τίτλο "ο λυγμός της καταιγίδας", του πολιτικού επιστήμονα Νίκου Ναούμη, στην Στοά του Βιβλίου ( αίθουσα Λόγου και Τέχνης ), το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:30.

Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

- Καρανδρέας Τάσος, ιατρός χειρουργός - διευθυντής χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μετροπόλιταν
- Παπαναστασοπούλου Αλεξάνδρα, σύμβουλος επιχειρήσεων και επικοινωνίας
- Τασόπουλος Ηλίας, Δρ. Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
- Μπίτα Αρετή, δημοσιογράφος.
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Κοντός και στον συντονισμό θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
διαβαστε περισσοτερα

Δημογραφικό, η συρρίκνωση της εθνικής μας ζωής.Γράφει ο Βασίλης Φωτάκης

Δημογραφικό, η συρρίκνωση της εθνικής μας ζωής

Μονόδρομος φαίνεται ότι  αποτελεί για την Ελλάδα η επιλογή ενός νέου οικονομικού μοντέλου με παράλληλη εισροή ξένων επενδυτικών κεφαλαίων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πολυετούς κρίσης. Συνέπειες στα θεμέλια της οικονομίας, της κοινωνικής ασφάλισης,  της απασχόλησης, της κοινωνίας, της οικογένειας. Σημαντικότερη όλων, που παρασέρνει τους δείκτες όλων όσων προαναφέρθηκαν…, η δημογραφική γήρανση του πληθυσμού!
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΟΗΡΑΚΛΗΣ Αστακούέκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο το βράδυ 02/02/2019 στο Καφέ – Μεζεδοπωλείο - Ψητοπωλείο  «Ο ΤΖΑΚ» και σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Ντίνος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και επιτυχίες στην ομάδα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................