Πρώτη ένταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου στο Αντώνης Τρίτσης. Εντάχθηκε η πρόταση της πρόσκλησης ΑΤ14: «Ολοκληρωμένη ψηφιακή ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου του Δήμου Ξηρομέρου», με προϋπολογισμό 37.200 €.

Στις 11 Ιουνίου 2021, με επίσημο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή μας ενημέρωσε με λεπτομέρεια για δέκα (10) προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11.009.114,73 €, για ένταξη σε πολλαπλές δράσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ). Η ενημέρωση συνοδεύονταν και από ένα πολύ σύντομο βίντεο (δείτε εδώ).

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι είχαμε την πρώτη ένταξη στο Αντώνης Τρίτσης και συγκεκριμένα της πρότασης ΑΤ14, όπως σχετικά αναφέρεται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Εσωτερικών: Πρόσκληση ΑΤ14, με τίτλο «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021».Πράξη: «Ολοκληρωμένη ψηφιακή ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου του Δήμου Ξηρομέρου».Προϋπολογισμός: 37.200 €.Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ.Αναμένουμε και τα αποτελέσματα από τις άλλες προτάσεις του Δήμου Ξηρομέρου, στις πολλαπλές δράσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, όπου τα ποσά είναι πολύ πιο μεγάλα, που συντάχθηκαν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου και Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, από τους ειδικούς συνεργάτες, από το προσωπικό του Δήμου και τη δημ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................