ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

Με δύο υπέροχες εμφανίσεις στις 9 και 10 Αυγούστου 2023 έκλεισε ο κύκλος των παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας Μαθητών Αστακού με το έργο «Ο μπαμπάς ο πόλεμος» του Ι. Καμπανέλλη.
διαβαστε περισσοτερα

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΑ- Χωρίς σχολικά δρομολόγια ξεκινάει η φετινή σχολική χρονιά μαθητών Νηπιαγωγείου από Κουβαρά-Αγ. Στέφανο

Η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να εκφράσω την πικρία μου ως προς την λειτουργία των μεταφορικών μέσων που εξυπηρετούν τους μαθητές οι οποίοι κατοικούν στους γύρω συνοικισμούς της Τ.Κ. Φυτειών.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ- Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη προς το πρόσωπό μου

Η λέξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Η συγκινητική σας στήριξη με γεμίζει με ευθύνη και νιώθω υποχρεωμένη να την ανταποδώσω με την δουλειά μου.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Κλαρίνου και Τραγουδιού | Βλιζιανά 2023-Βίντεο

ΒΛΙΖΙΑΝΑ Βλυζιανά 20/8/2023 Τραγούδι: Ανδρέας Κουκουράβας Κλαρίνο: Ταξιάρχης ΒλαχοδήμοςΕλληνικά Πανηγύρια
διαβαστε περισσοτερα

Χωριάτικο Ζυμωτό Ψωμί και Τυρόψωμο από την Όλγα | Ταξίδι στο Παρελθόν-Βίντεο

ΛΕΥΚΑΔΑ Στη Λευκάδα, συνεχίσαμε το οδοιπορικό μας, ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς της παράδοσης. Εκεί, συναντήσαμε την Όλγα, μια γυναίκα με βαθιές ρίζες στον πολιτισμό της περιοχής. Ήταν γνώστρια του παλιού τρόπου ζωής, εκείνου του τρόπου που συνέβαλλε στη διαμόρφωση της ταυτότητας του νησιού.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ:Έφυγε από τη ζωή ο Αριστείδης Τόντος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο συγχωριανός μας Αριστείδης Τόντος σε ηλικία 84. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 16 Οκτώβρη 2023 και ώρα 13.00.στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης.Θερμά συλλυπητήρια στους οικείος του
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................