EΚΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ergo Half Marathon Expo ΑΘΗΝΑ

Η τελευταία μέρα της έκθεσης αθλητικού τουρισμού half marathon expo Athens ,τα είχε όλα.Φιλους , συγγενείς,ετεροδημοτες, ολυμπιονίκες και πλήθος κόσμου... Πολλές ιδέες, προτάσεις για δημιουργία αθλητικών εκδηλώσεων,για προβολή του τόπου, για εξωστρέφεια...Ο κάθε ενας από εμάς μέσα από τις δράσεις του και την ενεργό συμμετοχή του αποτελεί διαφήμιση για το τόπο.Ευχαριστουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας -Olympian land για τη στήριξη και συμβολή της και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης κο Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο που άνοιξε δρόμους για την διαρκή συνεργασία καί προβολή του τόπου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Προγραμματισμένες εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης Αστακού. Διακοπή υδροδότησης για κάποιες ώρες στον Αστακό.

https://www.dimosxiromerou.grΗμερομηνία 10/3/2026ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, ενημερώνουμε τους κατοίκους και επισκέπτες της Κοινότητας Αστακού, ότι σήμερα Τρίτη 10/3 περί της 08:00 μ.μ., λόγω των προγραμματισμένων εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης Αστακού και των νέων αντλιών στα Λιβανέϊκα, θα υπάρχει διακοπή στην υδροδότηση, ώστε να έχουν οι δεξαμενές για να μπορέσουμε να δώσουμε νερό για κάποιες ώρες και την αυριανή ημέρα το πρωί.Αύριο Τετάρτη 11/3 από τις 07:00 π.μ. και για 3-4 ώρες περίπου θα δώσουμε πάλι νερό (μέχρι τις 11:00 π.μ. περίπου). Κατόπιν το νερό θα διακοπεί και θα επανέλθει κανονικά αργά απογευματινές ώρες.Παρακαλούμε για την κατανόησή σας.ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Στον δρόμο για το σχολείο με κίνδυνο ζωής – Η εγκατάλειψη του οδικού δικτύου απειλεί τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Ελλάδας

Στον δρόμο για το σχολείο με κίνδυνο ζωής – Η εγκατάλειψη του οδικού δικτύου απειλεί τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Ελλάδας
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Εσωτερικών και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας, με αφορμή τη δραματική επιδείνωση της κατάστασης του οδικού δικτύου στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο, η οποία καθιστά ολοένα και πιο δύσκολη και επικίνδυνη την καθημερινή μετακίνηση των εκπαιδευτικών προς τις σχολικές μονάδες όπου υπηρετούν.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................