Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου

Από Ξηρομερίτικη Ματιά
Χωρίς εκπλήξεις και ιδιαίτερες εντάσεις ψηφίστηκε πριν από λίγο, κατά πλειοψηφία, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ψήφισαν υπέρ, ενώ, κατά, τάχθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση.
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη νίκη για την A.E.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Μεγάλη νίκη για την Α.Ε.ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ στον εκτός έδρας αγώνα για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του 2ου ομίλου της Γ΄ επσνα καθώς επικράτησε με σκόρ 5-2 της ομάδος της ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ -ΔΥΡΙΕΙΣ ,σε όλο το διάστημα του αγώνα η Μπαμπίνη ήταν καλύτερη έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας πέντε γκολ στην ομάδα της Σκουρτούς και πηγαίνοντας έτσι στο επόμενο ματς με την προτοπόρο του πρωταθλήματος Ομόνοια Κεχρινιάς στο γήπεδο του Αετού με ανεβασμένη την ψυχολογία των παιχτών.Τα γκόλ για της ομάδα της Μπαμπίνης πέτυχαν οι Παπαθανασόπουλος Γιάννης 3 γκόλ και ΜπαρμπαρούσηςΓιάννης 2 γκόλ. Να τονίσουμε ότι από τους διακριθέντες παίχτες της Α.Ε.Μπαμπίνης ο Ζαρκαδούλας Στάθης.
Για την Α.Ε.Μ έπαιξαν οι :Ζαρκαδούλας Κ-Ζαρκαδούλας Σ-Γαζέτας Β-Παλιούρας Δ-Κολώνιας Χ-Μιστερτζάνος Χ-Τσαπραίλης Θ-Νταλάκος Γ-Παπαθανασόπουλος Γ-Μπαρμπρούσης Κ-Μπαρμπαρούσης Σ.Αλλαγές : Μιστερτζάνος χ.Μασαλής κ
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από την ηλιόλουστη Μπαμπίνη

foto:Π.M
διαβαστε περισσοτερα

Το Μπαμπίνη ΙΝ... σας ταξιδεύει στα Τρίκαλα στο Μύλο των ξωτικών

Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Κυριαζής
Για 5 συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει το μεγαλύτερο θεαματικό πάρκο της Ελλάδας. Ο Μύλος των Ξωτικών αποτελεί το πιό εντυπωσιακό παραδείγμα ανάπτυξης και λειτουργίας, πολιτιστικής δράσης από οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης στον Ελληνικό Χώρο. Η Δωρεάν είσοδος στο πάρκο αλλά και η συμμετοχή στις δραστηριότητες ενισχύουν την δυναμική της εκδήλωσης που συνεχώς αυξάνει .Αυτό φάνηκε από την περσινή επισκεψιμότητα που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο. Οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τον Αη Βασίλη,την σταρένια νεράιδα,το δενδροταχυδρομίο, το κάστρο των Ιπποτών, το εργαστήρι γλυκών και πραγματικής σοκολάτας,το εργαστήρι μανιταριών και άλλα. Τα όμορφα Τρίκαλα η πόλη των εκπλήξεων, του λεωφορείου χωρίς οδηγό, του Τσιτσάνη, του Ασκληπιού, του Καρδάρα, του Μητροπάνου,του πανέμορφου Λυθαίου κ. α.








διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................