.ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΕ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΔΉΛΑ

Ύστερα από κλήρωση που έγινε βγήκαν τα ζευγάρια Βάρνακας – Μύτικας και Κανδήλα – Αρχοντοχώρι.Ο πρώτος αγώνας Βάρνακας – Μύτικας, θα γίνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στις 06:30 μ.μ στο γήπεδο του Μύτικα.Και ο δεύτερος Κανδήλα – Αρχοντοχώρι, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 στις 06:30 μ.μ. στο γήπεδο της Κανδήλας.Ο τελικός μεταξύ των δύο νικητών θα γίνει την Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 στις 07:00 μ.μ. στο γήπεδο του Μύτικα.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Σήμερα και αύριο 7 – 8 Αυγούστου 2022 στην παραλία Αστακού, στα πλαίσια του διημέρου παρουσίασης Γυναικείων Δημιουργιών και Τοπικών Προϊόντων, στον πάγκο του Συλλόγου μας θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες που φτιάχτηκαν με πολύ αγάπη και μεράκι από τηνΛαμπρινή Λυμπερτάδου και προσφέρθηκαν στον Σύλλογό μας για την στήριξή του.Την ευχαριστούμε πάρα πολύ και της ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δημιουργική και να προσφέρει την αγάπη της απλόχερα όπως ήδη κάνει! Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Μαχαιράς Ξηρομέρου: Τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στη παιδική χαρά

Άρχισε η τοποθέτηση πιστοποιημένων οργάνων και δαπέδου στην παιδική χαρά της Τ.Κ.Μαχαιράς .στην ίδια θέση που ήταν χωροθετημένη η προηγούμενη παιδική χαρά . Όπως είχε υποσχεθεί στους μικρούς φίλους ο Δήμαρχος Γιάννη Τριανταφυλλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ Βασίλης Πολύζος ότι η νέα παιδική χαρά θα τοποθετηθεί στις αρχές Αυγούστου γίνεται πραγματικότητα .



διαβαστε περισσοτερα

Με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη χρονιά διεξήχθη ο Λαϊκός αγώνας δρόμου στον Αστακό(φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης

Με ιδιαίτερη επιτυχία για τρίτη χρονιά διεξήχθη ο Λαϊκός αγώνας δρόμου στον Αστακό με δυο διαδρομές των 1000 μέτρων για μικρές ηλικίες και των 5000 για μεγαλύτερες ηλικίεςΈλαβαν μέρος περίπου περί τα διακόσια άτομα όλων των ηλικιών  και όλων των βαθμίδων. Χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν και η συμμετοχή δυο γυναικών από την Ιταλία , μάλιστα η μία εξ αυτων με ειδικά μπαστούνια υποστήριξης κάτι που συγκίνησε ΄άπαντες όσους παρευρέθηκαν και φυσικά κέρδισε τον θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημαΜετά το τέλος και του τελευταίου αθλητή  και πριν τις απονομές των επάθλων στους νικητές  υπήρξαν (προηγήθηκαν)  ειδικές τιμητικές, υπήρξαν ειδικές βραβεύσεις  (τιμητικές διακρίσεις) απο τον Δήμο Ξηρομέρου σε τρία πρόσωπα  Στον Φώτη Καυμενάκη  μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και  της Ομοσπονδίας πάλης για την  πολύ μεγάλη  προσφορά και βοήθεια προς τον Δήμο Ξηρομέρου αλλά και στον συγκεκριμένο αγώνα που ηταν αφιερωμένος στον Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά, στην αθλήτρια Ευτυχία Ζ…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΕΚΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ''Η ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ''

διαβαστε περισσοτερα

Εγκαίνια Λαογραφικού Μουσείου Μπαμπίνης(φωτο)

Χθες Σάββατο 6 Αυσούστου 2022 πραγματοποιήθηκαν  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης με μεγάλη παρουσία συγχωριανών και φίλων τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου όπου με τη βοήθεια και προσφορά συγχωριανών και φίλων δημιουργήθηκε ένας χώρος παράδοσης και πολιτισμού για τους κατοίκους της Μπαμπίνης και τους επισκέπτες
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................