Ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ(ΚΑΤΟΥΝΑ) Λάμπρος Κεραμύδας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα Αθηνών -Με τον Νίκο Χαρδαλιά

διαβαστε περισσοτερα

Πολλαπλές εργασίες με αυτεπιστασία σε όλες τις Κοινότητες, με την ενεργοποίηση του προγράμματος ΔΥΠΑ 55-67

Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Αξιοποιώντας το πρόγραμμα ΔΥΠΑ 55-67 στελεχώνουμε τις υπηρεσίες του Δήμου. Έτσι εκτελούμε ποικίλες εργασίες με αυτεπιστασία και ελάχιστο κόστος, ενώ παράλληλα δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πολιτικής Γραμματείας ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Για τις πολιτικές εξελίξεις και τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠολιτικής ΓραμματείαςΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Για τις πολιτικές εξελίξεις και τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας θα διεξαχθούν τον προσεχή Οκτώβρη σε δύσκολες για το λαό και τη νεολαία συνθήκες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών της επιτρέπει την ανεξέλεγκτη εφαρμογή του νεοφιλελεύθερου αντιλαϊκού προγράμματός της.
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκλήρωση προγράμματος περιφερειακής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
06/09/2023

Με κεντρικό σύνθημα «Δίκαιη Ανάπτυξη και Ελπίδα στη Δυτική Ελλάδα», οι ομάδες εργασίας της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» ολοκλήρωσαν την επεξεργασία του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο θα επικοινωνηθεί σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των επαφών που ξεκινούν με τους πολίτες, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας και οι υποψήφιοι του συνδυασμού.
διαβαστε περισσοτερα

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων
Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ στις 03-09-2023, για το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία Daniel που επηρεάζει μεγάλο τμήμα της χώρας μας από τη Δευτέρα 04-09-2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank