Ολοκλήρωση των δράσεων «Κατακτώ Νέες Δεξιότητες» και «Virtual Lab» στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολοκλήρωση των  δράσεων «Κατακτώ Νέες Δεξιότητες» και «Virtual Lab» στο πλαίσιο των  Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑΗ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων: «Κατακτώ Νέες Δεξιότητες» και «Virtual Lab», που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης των  Συνοδευτικών Μέτρων TEBA (Κοινωνικές Συμπράξεις Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Π.Ε. Ηλείας)
διαβαστε περισσοτερα

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της Αιτωλοακαρνανίας

Στη Σαουδική Αραβία ταξίδεψαν τα εκλεκτά αλιεύματα της ΑιτωλοακαρνανίαςΣτην έκθεση Saudi Horeca ταξίδεψαν τα αλιεύματα της Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της της καμπάνιας Western Greece Seafood που ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Η έκθεση,  πραγματοποιήθηκε από 27 έως 29 Νοεμβρίου στο Ριάντ  και συγκέντρωσε περισσότερους από 34.000 επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Ο Ήλιος Ανατέλλει Πάντα | Μια Ζωή γεμάτη Φτώχεια, αλλά και Ελπίδα(Βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Στην αγκαλιά των ορεινών τοπίων της Ναυπακτίας, σε υψόμετρο που φτάνει τα 1070 μέτρα, συναντήσαμε δύο ζωές πλούσιες σε εμπειρίες και μνήμες. Ο παππούς Γιώργος, ένας σοφός άνδρας 93 ετών, και η γιαγιά Πηνελόπη, 91 ετών, μας άνοιξαν την πύλη προς το παρελθόν, εκείνα τα δύσκολα χρόνια που σημάδεψαν τις ζωές τους.
διαβαστε περισσοτερα

To 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, στο Κτίριο Χρυσόγελου

To 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, στο Κτίριο ΧρυσόγελουΟ Τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ και το Φεστιβάλ Ολυμπίας σας διοργανώνουν εκδήλωση για το καλωσόρισμα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους στο Κτίριο Χρυσόγελου, τμήμα πολιτισμού Π.Ε ΑΙΤΝΙΑΣ ΠΔΕ, στις 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ.
διαβαστε περισσοτερα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 Όλοι στη πανδημοτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023Όλοι στη πανδημοτική συγκέντρωση διαμαρτυρίαςστην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα
διαβαστε περισσοτερα

«Παλιές γραφές» Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, ο Ακαρνάνας

«Παλιές γραφές»Γράφει ο Κομπλίτσης Αποστόλης, ο Ακαρνάνας Σήμερα οι Παλιές γραφές αναδημοσιεύουν το παρακάτω κείμενο που αφορά το Ξηρόμερο. Αφορά απόσπασμα από την μετάφραση τμήματος ενός βιβλίου του Άγγλου τοπογράφου-νομισματολόγου και περιηγητή, Ουίλιαμ Μάρτιν Ληκ. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Φωνή των Μπαμπινιωτών, αρ. Φ.5 του 1982 με τίτλο «Διαβαίνοντας την Ακαρνανία στα 1809» από την συντακτική ομάδα του τότε συλλόγου της Μπαμπίνης (προσωπικό αρχείο). Οι Παλιές γραφές εδώ και πολύ καιρό κάνουν μία προσπάθεια ενίσχυσης με ιστορικά κείμενα και άλλες γραφές που αφορούν την περιοχή μας. πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να μαθαίνουμε ποικιλοτρόπως την ιστορίας μας, φρεσκάρωντας και τη μνήμη μας!!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................