ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ο.Σ.Υ.Β.Α Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ

Την θέση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου(Ο.Σ.Υ.Β.Α)ανέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου εν Αθήναις Στανιατών Σπύρος καραδήμας. Όπου για 3 έτη είχε τη θέση του του οργανωτικού γραμματέα της Ο.Σ.Υ.Β.Α και είχε πραγματοποίησε Εξαιρετικό έργο.
Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΤΑΧΤΕΣ του ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ(video)

ΣΤΑΧΤΕΣ

Με τη σάρκα του ήλιου
Κει όπου ο αγέρας άφηνε την αύρα του στα μελιστάλαχτα όρη, που οι ντόπιοι τα λένε βουνά κι ομορφιά της Ελλάδας απίθωσα κι εγώ την ψυχή μου, στους πράσινους γίγαντες δέντρα παλιά, που τώρα πια σκελετοί και πυρά έχουν γίνει τα λιθάρια καμένα και το χώμα τα έκαιγε. Κάπνιζε ολόγυρα ο τόπος κι η ζωή είχε ενδώσει στο θάνατο. Στέρφα τσουρουφλισμένα όνειρα Γύρευαν πεύκο, ρετσίνι κι αρμύρα. Τι τα θες και σκαλίζεις οράματα. Ο Δημήτρης μας χάθηκε! Κάποιοι λένε πως κάηκε μέσα στη θάλασσα. Μα τα ίχνη του ακόμα δε βρήκαν. Φυλέψαμε το θάνατο με φρέσκο και άφθαρτο όνειρο Κι ένας σκύλος τσουρουφλισμένος σε μια ξέρα θλιμμένα γαυγίζει τον κύρη του ψάχνει και ελπίδα στη γη μας. Είναι γαλάζια η Ελπίδα κι η θάλασσα κι ο ουρανός σκοτάδι βουβό, που καμένο μυρίζει Κάποιοι τρώνε αρμύρα και θάνατο. Κι εμείς την κάτασπρη στάχτη με θλίψη Οι υποσχέσεις δε γίνανε οράματα Στην πυρά η ζωή μας και λίγη. Κράτα το δάκρυ κορίτσι μου και πότιζε με πίκρα τα όνειρα, μες στάχτη η ζωή θα ανθίσει στη φωτιά θα ζυμώσουμε όνειρα κ…
διαβαστε περισσοτερα

Μέχρι τέλος του μήνα αιτήματα κτηνοτρόφων για ανακατανομή βοσκοτόπων

«Τα εν λόγω αιτήματα εξετάζονται εφόσον έχουν κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους στη ΔΑΟΚ μέχρι 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους. Για την κατανομή 2018, η τελική ημερομηνία κατάθεσης αιτημάτων είναι η 31.01.2019. Αιτήματα που κατατίθενται μετά την ημερομηνία αυτή, εξετάζονται κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής το επόμενο ημερολογιακό έτος αιτήσεων», αναφέρει η ΥΑ. Ολόκληρη η απόφαση αναφέρει:
διαβαστε περισσοτερα

Οι φίλοι της Μπαμπίνης

Πράγματι η Μπαμπίνη είχε και έχει πολλούς και καλούς φίλους όχι μόνο από τα χωριά του Ξηρομέρου και το νομό μας αλλά και εκτός νομού ,όπως βλέπουμε και στις foto φίλοι από τον Άγιο Δημήτριο Αττικής (Μπραχάμι) βοηθούν για την αποστολή της εφημερίδας ''εν Μπαμπίνη''. Επίσης είναι κοντά  σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου μας στη Αθήνα.

Τους ευχαριστούμε
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 5:30 – 9:00μ.μ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «DIVANI CARAVEL» - ΑΘΗΝΑ Η μεγαλύτερη και κορυφαία  εκδήλωση  της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας με τη συνεργασία των 5 ομοσπονδιών της και των 110 Αιτωλοακαρνανικών συλλόγων του Νομού Αττικής. ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Οι Αιτωλοακαρνάνες της Αττικής συναντιούνται ξανά!!!. Σε μια εκδήλωση που αφιερώνεται στην ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. 30 χρόνια ΠΑΝ.ΣΥ. 30 χρόνια ενώνει 3 διαφορετικές γενιές και κρατά ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ!

διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα έν Μπαμπίνη(αρ.φύλλου 69)

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο(69) της εφημερίδας "εν Μπαμπίνη" που εκδίδεται με τη φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης "ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ"
θα διαβάσετε θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο  καιρό το χωριό μας, αλλά και της δραστηριότητες του  Πολιτιστικού μας Συλλόγου.

Διαβάστε τη
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 03/02/2019 η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαίρου "Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ"

Το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου "Η ΚΕΧΡΟΠΟΥΛΑ" με έδρα Αθήνα, προσκαλεί συντοπίτες και φίλους στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03/02/2019στην “Παλιά Ταβέρνα Κρητικού”. Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκο ρεμπέτικη - παραδοσιακή ορχήστρα!!!

Τιμή μας και μεγάλη χαρά αφού η παρουσία σας θα ενισχύσει την προσπάθεια του συλλόγου μας!!!
Τηλέφωνα επικοινωνίας:

διαβαστε περισσοτερα

Στόχος μας να ενισχύσουμε το ρόλο του φαρμακοποιού στη Πρωτοβάθμια Περίθαλψη προς όφελος των πολιτών και να ανεβάσουμε τη χώρα μας ακόμη πιο ψηλά!» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών.

Στην 1η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής για τη νέα χρονιά της Πανευρωπαϊκής Ενωσης των Φαρμακοποιών (PGEU) στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................