Με τον αέρα του μεγάλου νικητή περιοδεία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στα χωριά των Δ.Ε. Αλυζίας και Φυτειών.

Αστακός 29.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Με τον αέρα του μεγάλου νικητή του πρώτου γύρου με 47%, ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης ξεκίνησε από χτες Τρίτη τις περιοδείες του σε χωριά της Δ,Ε, Αλυζίας. Σήμερα το πρόγραμμα του περιλάμβανε περιοδεία σε χωριά της Δ.Ε. Φυτειών, απ' όπου και το φωτορεπορτάζ.
Οι κάτοικοι του Κουβαρά, του Ριβίου, της Παπαδάτου και των Φυτειών, υποδέχτηκαν με θέρμη και ενθουσιασμό τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του δηλώνοντας του ότι είναι μαζί του και την ερχόμενη Κυριακή, ώστε αυτός να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

''Ορκωμοσία Βαγγέλη Ευθυμίου'' (εκ μητρός Μπαμπινιώτη)

Από χαμόγελα συγκίνησης και χαράς πλημμύρισε σήμερα η αίθουσα εκδηλώσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών,  καθώς πραγματοποιήθηκε  η  τελετή ορκωμοσίας πτυχιούχων Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών 
 Μαζί τους και ένα δικό μας παιδί ο Βαγγέλης Ευθυμίου (εκ μητρός Μπαμπινιώτη το γένος Μπενέκου)
θερμά συγχαρητήρια  στον Βαγγέληκαι στα άλλα παιδιά και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους.
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ευχαριστίες και με ήπιο κλίμα πηγαίνουμε στον δεύτερο γύρο.

Αστακός 29.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Θέλουμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συνδυασμούς, τους επικεφαλής και τους υποψηφίους, δημοτικούς και τοπικούς, που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Το κλίμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης ήταν σε γενικές γραμμές ήπιο και όπως αρμόζει σε μία διαδικασία σαν αυτή, η οποία είναι γιορτή της Δημοκρατίας.
Επίσης τις ευχαριστίες μας προς όλους τους πολίτες που συμμετείχαν, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν. Με το πέρας των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αυτά έχουν ξεπεραστεί προ καιρού.
Είμαστε σίγουροι ότι στο ίδιο κλίμα θα διεξαχθούν και οι εκλογές του δεύτερου γύρου, με τους πολίτες του Ξηρομέρου ελεύθερα να επιλέγουν τον επόμενο Δήμαρχο Ξηρομέρου.
Με τιμή
Γιάννης Τριανταφυλλάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα .Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μόνο κατ' όνομα υπήρχε τις παραμονές της Άλωσης. Ήταν περιορισμένη, κυρίως, στην περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες σκόρπιες περιοχές, όπως το Δεσποτάτο του Μυστρά. Οι θρησκευτικές έριδες, οι εμφύλιες διαμάχες, οι σταυροφορίες, η επικράτηση του φεουδαρχισμού και η εμφάνιση πολλών και επικίνδυνων εχθρών στα σύνορά της είχαν καταστήσει την πάλαι ποτέ Αυτοκρατορία ένα «φάντασμα» του ένδοξου παρελθόντος της.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ν.Π.Δ.Δ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παρακαλούνται οι γονείς των οποίων τα παιδιά είναι από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο), με αντίστοιχες χρονολογίες γέννησης από 01.01.2016 έως 28.02.2017να προσέλθουν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να παραλάβουν την αίτηση και να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους.
διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου :Καλούμε το λαό του Ξηρομέρου να ψηφίσει στις 2 του Ιούνη λευκό ή άκυρο !

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους - μια γενναία επιλογή μέσα σε ένα άκρως πολωμένο κλίμα – και αγωνίστηκαν μαζί μας δίνοντας εντολή για μια ισχυρή αντιπολίτευση.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................