Δήμος Ξηρομέρου: Λειτουργία ιστοσελίδας ''ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ''.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 16-2-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από σήμερα προστέθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου μας, η επιλογή ''ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ'', η οποία δημιουργήθηκε με χρηματοδότηση από το Αντώνης Τρίτσης και περιλαμβάνει πλούσιο πολυμεσικό υλικό προβολής του τόπου μας, συνολικών δεδομένων 13 GB.
διαβαστε περισσοτερα

Καλαμποκίσια Κουλούρα στη Γάστρα από τη γιαγιά Ρίνα | Μία γεύση από Ελλάδα(video)

ΠΡΕΒΕΖΑ Γεύσεις και μνήμες: Η καλαμποκίσια κουλούρα της γιαγιάς Ρίνας. Στο χωριό Νικολίτσι της Πρέβεζας, συναντήσαμε μια γυναίκα γεμάτη ζεστασιά και ιστορίες, την κυρία Κατερίνα, 84 χρονών. Μας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της με χαρά και μοιράστηκε μαζί μας μια συνταγή από τα παλιά χρόνια, μια καλαμποκίσια κουλούρα στη γάστρα.
διαβαστε περισσοτερα

Διασύνδεση της έρευνας με τη νέα ψηφιακή εποχή- Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος στην εκδήλωση του ΙΝΒΙΣ

Διασύνδεση της έρευνας  με τη νέα ψηφιακή εποχή-  Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος στην εκδήλωση του ΙΝΒΙΣ
«Ισχυρό  μοχλό  ανάπτυξης για την οικονομία  ευρύτερα της Περιφέρειας, με βάση την έρευνα, τη νέα γνώση και την καινοτομία μπορεί να αποτελέσει το  Ινστιτούτο  Βιομηχανικών Συστημάτων στην περιοχή μας» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ινστιτούτου  Βιομηχανικών Συστημάτωνπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024  στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδες Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για τη νέα Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2021-2027

Ημερίδες Επιχειρηματικής Ανακάλυψης για τη νέα Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2021-2027H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τις πρώτες διαδοχικές ημερίδες Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στο πλαίσιο της εξειδίκευσης της Εθνικής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) στην Δυτική Ελλάδα.
 Η Διαδικασία Επιχειρηματικής Ανακάλυψης διεξάγεται είτε με τη διοργάνωση θεματικών ημερίδων διαβούλευσης, είτε με ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων – ιδεών σε σχετική πλατφόρμα, με στόχο την αποτύπωση και τεκμηρίωση της δυναμικής που εμφανίζουν συγκεκριμένοι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας στην Δυτική Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ-Αριστοτέλους 18), στην Πάτρα, οι παρακάτω θεματικές ημερίδες:Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ,: Ψηφιακές ΤεχνολογίεςΠέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ.: ΑγροδιατροφήΤρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:30 π.μ. : Υλικά – Βιομηχανία - ΜικροηλεκτρονικήΟι ενδιαφερόμενοι φορείς , επιχειρή…
διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση για άμεση και έγκυρη καταχώρηση στοιχείων στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων (Μ.Α.Φ.), ώστε να χρηματοδοτηθούν τα Αθλητικά Σωματεία από το Στοίχημα.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 16-2-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ενημερώνουμε τα αθλητικά σωματεία στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου για την κατεπείγουσα Επιστολή του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, περί άμεσης και έγκυρης καταχώρησης στοιχείων στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων (Μ.Α.Φ.), ώστε να χρηματοδοτηθούν τα Αθλητικά Σωματεία από το Στοίχημα. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ -----------------------------
διαβαστε περισσοτερα

Φ. Ζαΐμης στο συνέδριο για τις φιλικές οικογένειες στις Βρυξέλλες: Τα προβλήματα της Αχαΐας με άλλες περιοχές της Ε.Ε. είναι κοινά και οι λύσεις μπορεί να είναι κοινές!

Φ. Ζαΐμης στο συνέδριο για τις φιλικές οικογένειες στις Βρυξέλλες: Τα προβλήματα της Αχαΐας με άλλες περιοχές της Ε.Ε. είναι κοινά και οι λύσεις μπορεί να είναι κοινές!
Σε μια περίοδο κρίσης του οικογενειακού θεσμού και αύξησης του δημογραφικού προβλήματος, το βλέμμα κάθε κοινωνίας πρέπει να είναι στραμμένο στην οικογένεια και το μέλλον της.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Να μην συγχωνευθούν τα Πρωτοδικεία, αλλά να στελεχωθούν με δικαστικούς υπαλλήλους!

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Να ανοίξουμε ξανά το δρόμο για το σοσιαλισμό, την απάντηση στον 21ο αιώνα!»Μαζική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση των Οργανώσεων της Αιτωλοακαρνανίας για τα 100 χρόνια από το θάνατο του ΛένινΜε μια μαζική εκδήλωση, οι Οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τίμησαν τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Λένιν, σημειώνοντας ταυτόχρονα την αποφασιστικότητά τους να συνεχιστεί το έργο του και σήμερα, στο δρόμο της ανατροπής του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος του καπιταλισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 η παρουσίαση των βιβλίων της Μοναστηρακιώτισσας Γλυκερίας Κακούρη ''Ένοχες Σιωπές'' & ''Πύρινα Φύλλα''

διαβαστε περισσοτερα

Νέα Λίστα Δώρων λαχειοφόρου αγοράς για τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄Τα Κόροντα΄΄

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους μας του φίλους και μέλη του Συλλόγου μας ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για την προσφορά δώρων για την λαχειοφόρο αγορά που θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της χοροεσπερίδας 18 Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Κυριακή, στο κέντρο «Μπαϊρακτάρης»Για αυτό σας παρουσιάζουμε την καινούρια λίστα δώρων 93 το Σύνολο .Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου ΄΄Τα Κόροντα ΄΄ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους συνέβαλλαν με αυτό τον τρόπο ώστε να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................