Πολυπληθής και εθνουσιώδης η συγκέντρωση του Πάνου Τρυφιάτη στους ετεροδημότες της Αθήνας. Θύμιζε καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Οι ετεροδημότες έστειλαν το μήνυμα προτίμησης στο πρόσωπο του Πάνου Τρυφιάτη.

Πολυπληθής και εθνουσιώδης η συγκέντρωση  του Πάνου Τρυφιάτη στους ετεροδημότες της Αθήνας. Θύμιζε καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Οι ετεροδημότες έστειλαν το μήνυμα προτίμησης στο πρόσωπο του Πάνου Τρυφιάτη.Δελτίο Τύπου
Την προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε σήμερα στους ετεροδημότες της Αθήνας ο Πάνος Τρυφιάτης.
Πλήθος Αιτωλοακαρνάνων έδωσε το παρόν στην ομιλία στέλνοντας το μήνυμα της νίκης για τον Πάνο Τρυφιάτη.
διαβαστε περισσοτερα

Πενταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με διοργανωτή τη Κοινότητα Αστακού.

Πενταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη με διοργανωτή τη Κοινότητα Αστακού.
Ημερομηνία 10-5-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Κοινότητα Αστακού διοργανώνει πενταήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, στις 30 Αυγούστου 2023.Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 370,00 ευρώ.Διαφορά μονόκλινου: 170,00 ευρώ.Περισσότερες πληροφορίες: Πρόεδρος Κοινότητας Αστακού κα Αρετή Γριτσίπη: 6970464135.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ
* Ακολουθούν το πρόγραμμα και πληροφορίες για την εκδρομή.
διαβαστε περισσοτερα

Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης (Βίντεο)

Βίντεο για το Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης.Επισκεφθείτε μας !!!
enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΚΚΑΡΕΛΗ - Υποψήφια βουλευτής ΝΔ- Η αγάπη μου για την γενέτειρά μου, την Αιτωλοακαρνανία, αδιαπραγμάτευτη.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά διαχρονική. Η αγάπη μου για την γενέτειρά μου, την Αιτωλοακαρνανία, αδιαπραγμάτευτη. Από τα σοκάκια της Σταμνάς Μεσολογγίου, στα εύφορα χωράφια του κάμπου δίπλα στον Αχελώο μας, στις πλατείες του Αγρινίου, στα πανηγύρια της Αγιά Αγάθης και του Άη Συμιού, στην πομπή της Εξόδου του Μεσολογγίου, κρατώ βαθιά τις αναμνήσεις, τους συνανθρώπους, τα χρώματα και τα αρώματα αυτού του τόπου που πάντοτε καθόριζαν την πορεία μου.
διαβαστε περισσοτερα

Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα, θα εκκινήσει το έργο της Β' φάσης της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Αστακού, προϋπολογισμού 1.056.966,86 €.

Από: mytikaspress. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις μας, πολύ σύντομα θα εκκινήσουν οι εργασίες του σημαντικού έργου: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, Ανάδειξη Ιστορικού Κέντρου και Αισθητική Παρέμβαση, Ενοποίηση και Ανάδειξη των Σημαντικών Σημείων της Πόλης με την Κεντρική Πλατεία B' φάση», προϋπολογισμού 1.056.966,86 €.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Συγκέντρωση σε Αμφιλοχία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΝ. Παπαναστάσης: «Με το ΚΚΕ για να δυναμώσει το «μπόι» του λαού!»Μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στις κάλπες τις 21ης Μάη, έστειλε η μαζική συγκέντρωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στην Αμφιλοχία.
διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις ευπρεπισμού στην Τ/Κ Μύτικα

ΠΗΓΗ:facebook  Προέδρου Τ/Κ Μύτικα Δημήτρη ΦάρουΣυνεχίζουμε τις παρεμβάσεις καθαριότητας στην είσοδο αλλά και σε δρόμους της κοινότητας από τους συμβασιούχους του δήμου μας....
διαβαστε περισσοτερα

"Σταύρος Καραγκούνης - Μηνύματα στήριξης από Ισπανία" βίντεο

Δελτίο τύπου Με μεγάλη χαρά δέχτηκα μηνύματα στήριξης από φίλους Ισπανούς πολιτικούς, τον Μανουέλ Γκονζάλεθ Ορβίθ, πρώην συντονιστή της Ενωμένης Αριστεράς και τον Ζοάν Ερρέρα, πρόεδρο των Πρασίνων Καταλανών (ICV). Συνεργάστηκα με τους δύο άντρες στη συγκρότηση ενός μεγάλου προοδευτικού μετώπου στην Ισπανία και στήριξαν την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των μνημονίων. Σήμερα τα κόμματα των δύο στηρίζουν την κυβέρνηση Σάντσεθ.  Τους ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να γίνουν ακόμη στενότερες οι σχέσεις των δύο χωρών
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντηση φίλων στην Αθήνα.

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντηση φίλων στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.‘’Σας προσκαλώ στη συνάντηση φίλων στο Divani Caravel Hotel (Λεωφ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2), στην Αθήνα  την Πέμπτη 11/05 και ώρα 19:00 μ.μ.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.’’Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΑΘΗΝΑ

διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νικολάου Καλαντζή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Τοπικό Κοινότητας Φυτειών).

ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΚαλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον Νίκο …Καλή επιτυχία !!! Ανακοίνωση υποψηφιότητας Νικολάου Καλαντζή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Τοπικό Κοινότητας Φυτειών). Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητές Φυτειώτισες και Φυτειώτες. Μετά την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας, κυρίου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, σαν υποψήφιος στο Συμβούλιο Κοινότητας Φυτειών, διεκδικώντας την Προεδρία του χωριού μας. Με εκτίμηση Καλαντζής Νικόλαος του Φιλίππου Σύμβουλος Κοινότητας Φυτειών
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ουρανίας Παπαγεωργίου με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή. Facebook Ουρανία Παπαγεωργίου
Αγαπητοί χωριανοί, στον αγαπημένο μου τόπο, έχω την χαρά να σας ανακοινώσω δημόσια ότι θα είμαι υποψήφια στην κοινότητα μας Καραϊσκάκης στις εκλογές του Οκτωβρίου  και στην παράταξη του Δημαρχου μας κύριο Ιωάννη Τριανταφυλάκη που πιστεύω ακράδαντα ότι θα μας στηρίξει στα καθημερινά προβλήματα του χωριού μας καθώς επίσης και στα οράματα που έχω για τον τόπο μας.                                                           Ζητώ την εμπιστοσύνη και την πίστη σας. Δεν μπορώ να πω πολλά λόγια και υποσχέσεις. Αυτό που αληθινά μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θέλω να αφοσιωθώ και να εργαστώ σκληρά για όλους τους στόχους μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΎ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 11/5/2023ΑΠΟΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΩΡΑ 6:00 π.μ.

Σας παρακαλούμε πολύ να είστε από τις 5:45’ να τακτοποιηθούμε ώστε στις 6:00 να φύγουμε.Για όσους το  αποφασίσουν τελευταία στιγμή να γνωρίζετε ότι υπάρχουν ακόμα ελεύθερες θέσεις.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή  διευκρίνιση καλέστε στα τηλ.:
Τηλ.: 6944 613595 και 6946 966560








διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................