Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου διοργανώνουν εκδήλωση αφιερωμένη στην Ηπειρώτισσα γυναίκα, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19.00', στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Το καλωσόρισμα της παράστασης Φίλες και φίλοι Ποτάμια και κρήνες, βουνά και ψηλώματα, απόσκια και ζάβατα, τραγούδι και χορός, συνάντηση και απαντοχή, ΟΛΑ αυτά κι άλλα -αναρίθμητα- συνθέτουν το ηπειρώτικο μεγαλείο.
«Για να γνωρίσουμε τον ελληνικό εαυτό μας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται η ψυχοπνευματική μας προσωπικότητα. Από πού ερχόμαστε. Ποιες είναι οι ρίζες μας. Πώς φτάσαμε νά ‘μαστε εδώ που είμαστε. Ποιες είναι οι δυνάμεις μας και ποιες οι αδυναμίες μας. Τα ήθη και τα έθιμά μας. Οι γιορτές και τα πανηγύρια μας. Και πού πηγαίνουμε…»
διαβαστε περισσοτερα

Σύμβαση 300.000 ευρώ για τη συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας

Υπεγράφη  την Τετάρτη 1  Νοεμβρίου 2017 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα  η  σύμβαση   "Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Εθνικού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας,  για  την περίοδο 2017-2018"  παρουσία του  αναδόχου  και υπηρεσιακών παραγόντων .
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώθηκε η Δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Αστακός, 01/11/2017
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Γίνεται γνωστό σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας και ιδιαίτερα της πόλης του Αστακού, ότι την Τρίτη 31/10/2017 έγινε η Δημοπράτηση του πρώτου μεγάλου έργου του Δήμου«Κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού» προϋπολογισμού 1.500.000,00€.
Πρόκειται για ένα έργο που έχει σχέση με την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Το συνολικό μήκος των αγωγών του παραπάνω έργου ανέρχεται στα 14 χιλιόμετρα.
Οι εργασίες του έργου αυτού θα ξεκινήσουν στο τέλος του έτους και, σύμφωνα με την τεχνική μελέτη, θα ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών, ήτοι μέχρι 31/12/2018.
Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.
Από το Δήμο Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank