Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης εκπαιδευτικών για τις ανάγκες μαθητών με παιδικό διαβήτη

Eκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με το διαβήτη και τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτά τα παιδιά. Πέμπτη  5 Οκτωβρίου 2017 στην πόλη του Αγρινίου στο χώρο  του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου & Σμύρνης), από τις 9:00 π.μ -11:00π.μ ,με ώρα προσέλευσης και εγγραφών στις 08:30 π.μ .
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση δράσεων τουριστικής προβολής ΠΔΕ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στις 11.30 το πρωϊ στο συνεδριακό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Οριστικά εκτός πρωταθλημάτων Εθνικών Κατηγοριών ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Θα στηρίξουμε τα τμήματα υποδομής-Ακαδημίες!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ 
Στα πλαίσια της συνεχούς σχέσης μου με το φίλαθλο κοινό της ομάδας του Αίολου Αστακού οφείλω ο ίδιος να ενημερώσω για τα τεκταινόμενα αυτής.     Όπως όλοι γνωρίζεται η ομάδα μας από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε στα σαλόνια της Α2 κατηγορίας, πρωταγωνιστώντας μέχρι και τα Play Offs, κάνοντας παράλληλα εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας.     Φρόντιζα πάντα για το καλύτερο των αθλητών και όλης της ομάδος με τομεγαλύτερο Budget καλύπτοντας τις υποχρεώσεις της πλήρως.      Πάντοτε πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω στο μέλλον των ακαδημιών όπου κάθε χρόνο προωθούνται νέα ταλέντα.     Πίστεψα ότι μέσα από αυτό το ταξίδι των μεταβάσεων σε Εθνικές Κατηγορίες οι προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας για τον αθλητισμό και την κουλτούρα της Ομάδας δεν θα είχαν διαιρέσεις...............
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πάνος Μπενέκος στο τεχνικό τιμ του Νέου Αμφίλοχου

Ο Μάκης Κωνσταντάτος αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το Νέο Αμφίλοχο και τη θέση του στο τεχνικό τιμ πήρε ο ΠάνοςΜπενέκος. Η ομάδα της Αμφιλοχίας με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το Μάκη Κωνσταντάτο και καλωσόρισε το νέο γυμναστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................