ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου.

Πλήθους κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα  Παρασκευή 15Δεκεβρίου 2023, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντος  Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, των
διαβαστε περισσοτερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (Ο.ΣΥ.Β.Α.) Το νεοεκλεγέν 11μελές κεντρικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 12-12-2023 ως εξής:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (Ο.ΣΥ.Β.Α.)Πατησίων 5, 10431 Αθήνα Τηλ.: 2105247907  email: valtouomospondia@gmail.comΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΓενική συνέλευση και εκλογές στην Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου Αιτ/νίας.Γενική συνέλευση και εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10/12/2023 στην Ο.ΣΥ.Β.Α. (Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου Αιτ/νίας). Το νεοεκλεγέν 11μελές κεντρικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα την Τρίτη 12-12-2023 ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Επιστολή Νεκτάριου Φαρμάκη σε Λευτέρη Αυγενάκη για την κάλυψη του εισοδήματος των ελαιοκαλλιεργητών, των σταφιδοπαραγωγών και των αμπελουργών της Δυτικής Ελλάδας

Επιστολή Νεκτάριου Φαρμάκη σε Λευτέρη Αυγενάκη για την κάλυψη του εισοδήματος των ελαιοκαλλιεργητών, των σταφιδοπαραγωγών και των αμπελουργών της Δυτικής Ελλάδας
Την ενίσχυση των καλλιεργητών ελαιόδεντρων, κορινθιακής σταφίδας και των αμπελουργών οινοποιήσιμων σταφυλιών, ζητάει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με επιστολή του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΗΣ ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ: ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΗΤΤΕΣ

ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΗΤΤΕΣ
Συγχαρητήρια για την επιτροπή στους εισβολείς κλουβιών προέταξε τα στήθημ’ επιχειρήματα, με σθένος, με πυγμήαποδομεί της ΠΟΑΥ το παραμύθι.
Αρκεί κι ο κόσμος που σε νάρκη έχει μπει από το λήθαργο ως γίγας να ξυπνήσει∙υποτελείς και χαμερπείς πολιτικοί χρόνια ολόκληρα τον είχανε κοιμίσει.
διαβαστε περισσοτερα

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΣ

Ημερομηνία 15/12/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινότητα Αστακού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, διοργανώνουν και προσκαλούν στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.H εκδήλωση πραγματοποιείται στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30, στην Πλατεία Αστακού.Στη διάρκεια της εκδήλωσης περιμένουμε και τους μικρούς μας φίλους, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να πάρουν τα δώρα τους.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία του Θανάση Παπαθανάση στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση και ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟμιλία του Θανάση Παπαθανάση στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση και ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2024.Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε χαρακτηριστικά « Δεν καλούμαστε να ψηφίσουμε και να κυρώσουμε έναν ακόμη κρατικό προϋπολογισμό, αλλά μία εθνική πρόταση, την πρόταση της Ελλάδας που ψηλώνει, που δυναμώνει και εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών».Ο κ. Παπαθανάσης ανέπτυξε την τοποθέτησή του επί του Κρατικού Προϋπολογισμού στα εξής:
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Συνεστιάσεις-λαϊκά γλέντια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΛαϊκά γλέντια-συνεστιάσεις, διοργανώνουν Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος.Συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................