Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Aιτωλοακαρνανίας ξανά στους δρόμους-τι αποφάσισαν σε σύσκεψη

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου με θέμα τις αγροτικές κοινητοποιήσεις, τον προγραμματισμό και τον συντονισμό των δράσεων σε επίπεδο νομού. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συντονιστικών επιτροπών από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

διαβαστε περισσοτερα

Σαββατοκύριακο στο χωριό

Μεσημεριάτικη χειμερινή βόλτα στο καφενείο του χωριού μου(foto Χάρης Β.Κολώνιας)


διαβαστε περισσοτερα

Σπύρος Γεωργούσης (Ένας Ξηρομερίτης από τον Αετό) από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού μας

Η νέα γενιά των αστεριών του ποδοσφαίρου της Αιτ/νιας περιλαμβάνει κι έναν Ξηρομερίτη τον Σπύρο Γεωργούση από τον Αετό.

O Σπύρος  ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τη ομάδα του χωριού του τον Αετό(αγωνίζεται ωςαριστερό χαφ και αριστερόςεπιθετικός πολυεργαλείο) κατόπιν πήγε Αναγέννηση Αστακού την επόμενη χρονιά στον ΗρακλήΑστακού και από εκεί ακαδημίες Παναιτωλικού αρχικά κ17 και από φέτος στην κ20 .Ο Σπύρος Γεωργούσης από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας σύμφωνα με πολλούς..ηλικία 17

foto:Από τον σημερινό αγώνα  στο γήπεδο Κεραυνός Γλυφαδας με την ομάδα του Πανιωνίου (Κ20)το σκορ  2-2
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου:Με ιδιαίτερη κατάνυξη και μεγάλη συμμετοχή πιστών, η γιορτή του Αη Θυμιού στην Κωνωπίνα !

Με ιδιαίτερη κατάνυξη  και με τη συμμετοχή  πιστών, που προσήλθαν από την ευρύτερη περιοχή, γιορτάστηκε στο χωριό Κωνωπίνα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στις 19 & 20 Ιανουαρίου ο εορτασμός της τοπικής Βυζαντινής εκκλησίας, που είναι αφιερωμένη στη χάρη του Αγίου Ευθυμίου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank