ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΣΗΜΕΡΑ

διαβαστε περισσοτερα

ΜΑΧΑΙΡΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Δημήτρης Στρατούλης-«Ντροπή! Το νησάκι Καστός χωρίς γιατρό εδώ και μήνες, χωρίς νερό εδώ και ημέρες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ«Ντροπή! Το νησάκι Καστός χωρίς γιατρό εδώ και μήνες, χωρίς νερό εδώ και ημέρες»Δήλωση του Γραμματέα της ΛΑΕ-ΑΑ Δημήτρη Στρατούλη«Ντροπή! Θα ακούσει, επιτέλους, κανείς από τους αρμόδιους;;; Παρά τις συνεχείς απευθύνσεις της επιτροπής πρωτοβουλίας των κατοίκων του πρός όλους τους αρμόδιους κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, ο Καστός, το πανέμορφο νησάκι του Ιονίου, που ανήκει στο Δήμο Λευκάδας, συνεχίζει να παραμένει όχι μόνο χωρίς γιατρό εδώ και μήνες αλλά και χώρίς νερό εδώ και πολλές ημέρες και μάλιστα μέσα στον Αύγουστο! Να δοθεί λύση ΤΩΡΑ».
Δημήτρης Στρατούλης
Γραμματέας
ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
διαβαστε περισσοτερα

Η Στέλλα Κονιτοπούλου στο Θέρμο με την «Φλόγα Πολιτισμού» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης και ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας προσκαλούν το κοινό σε μια  «γιορτινή θαλασσινή  συναυλία» με τη Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  23 Αυγούστου 2023 στον χώρο εκδηλώσεων Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» την κα Τσιλίκη Θεοδώρα (ΛΟΛΑ) Από την Παπαδάτου Ξηρομέρου .

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κα Τσιλίκη Θεοδώρα (ΛΟΛΑ) Από την Παπαδάτου Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Νικόλαος Ζαρέντης : Κύριε Δήμαρχε Θα σας λύσω εγώ την απορία σας .

Την Τρίτη 8 Αυγούστου συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου .Την συνεδρίαση την Παρακολουθούσα διαδικτυακά .
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλο γλέντι του Συλλόγου Μαχαιριωτών (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 10 Αυγούστου   το μεγάλο γλέντι  Συλλόγου Μαχαιριωτών. Μάγεψαν   με το κλαρίνο τους ο Πάνος Πλαστήρας και ο Ταξιάρχης Βλαχοδήμος ξεσήκωσαν με το τραγούδι τους το κόσμο για χορό ο Νίκος Βλαχοδήμος,Καίτη Ράμμου και η Μαχαιριώτισα  Γιούλη Γκούμα . Και ο Γιάννης Κόλλιας στη λαϊκή ώρα, μπουζούκι ο δεξιοτέχνης Νίκος Γεωργόπουλος κρατώντας το γλέντι μέχρι της πρωινές ώρες
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση - πρόσκληση προς ενδιαφερόμενους για έκθεση εικαστικών δημιουργιών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

Ημερομηνία, 11.08.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣΝ.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΤηλ.: 2646 041204, 2646360644e-mail: npdddimouxiromerou@yahoo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Νομικό μας Πρόσωπο σε συνεργασία με την Κοινότητα Μύτικα, προτίθεται να διοργανώσει καλοκαιρινή έκθεση νέων χειροτεχνών - καλλιτεχνών στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΥΤΙΚΑ κατά την καλοκαιρινή περίοδο, την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου ως τέλος Αυγούστου. Για το λόγο αυτό προσκαλεί όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνήσουν έως 13/8 με το 6936765007, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες τοποθέτησης των δημιουργιών στο χώρο καθώς και τα ωράρια της έκθεσης και της παρουσίας κάθε δημιουργού στην έκθεση.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία η παράσταση Καραγκιόζη στην Μπαμπίνη

ΠΗΓΗ: https://enmpampini.blogspot.com
Η παράσταση στέφθηκε με επιτυχία, αφού η πλατεία του χωριού μας, γέμισε με αρκετό κόσμο. Μικροί και μεγάλοι γέλασαν με την ψυχή τους και στο τέλος, έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος μας και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................