Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-2

Με δύο υπέροχα γκολ (Ροντρίγκες, Ουάρντα) και... κέρβερο Κυριακίδη, ο Παναιτωλικός έφυγε με τρίποντο από το Περιστέρι και με το 0-2 κόντρα στον Ατρόμητο πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε επίπεδο Α΄εθνικής στην Αττική! 

Δείτε εδώ

διαβαστε περισσοτερα

VIDEO από την εκδήλωση της (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

To Μπαμπίνη ΙΝ κοντά στη παράδοση:VIDEOαπό την εκδήλωση της (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» Στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα: Ελληνικής Παράδοσης Ιλίου, Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου και Φυτειωτών Αθήνας «Το Λιγοβίτσι»









διαβαστε περισσοτερα

Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.),

Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), χθες Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Χαϊδαρίου . Μιά εκδήλωση αφιερωμένη στην Ξηρομερίτικη μουσική παράδοση με σκοπό όπως ανέφερε και στον χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, την διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Ακούστηκαν τραγούδια της τάβλας από τους συμπατριώτες μας τον Δάσκαλο -τραγουδιστή Βασίλη Κολοβό και τον Βασίλη Μπουρνάζο. Ακολούθησαν τα χορευτικά συγκροτήματα Ελληνικής Παράδοσης Ιλίου(Χοροδιδάσκαλοι : Βασίλης Τσούνης-Έφη Ρούτη, Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου(Χοροδιδάσκαλοι :Έφη Ρούτη-Βασίλης Τσούνης και Φυτειωτών Αθήνας «Το Λιγοβίτσι»(Χοροδιδάσκαλος: Αντώνης Μπενέκος)
διαβαστε περισσοτερα

Κύπελλο μπάσκετ:Πανηγυρική πρόκριση του Αίολου Αστακού στον Χολαργό

Κύπελλο μπάσκετ---Χολαργός--Αίολος Αστακού---πανηγυρική πρόκριση του Αίολου μέσα στον Χολαργό ο Αίολος έφυγε με το «διπλό», επικρατώντας του Χολαργούμε 62-53. Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................