Ορισμός άμισθου συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ορισμός άμισθου συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου.

Αστακός, 02.02.2020 Αριθ. πρωτ.: 583 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60500
Fax: 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr
ΘΕΜΑ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΙΣΘΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΗ
11/2020 Ο Δήμαρχος.
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και ειδικότερα της παρ. 1 θ αυτού.
2. Την ανάγκη για την επικουρία του Δημάρχου σε θέματα ενεργειακής τεχνολογίας.
3. Τη δυνατότητα αξιοποίησης των ειδικών γνώσεων, της πολύχρονης εμπειρίας και της εκούσιας εθελοντικής διάθεσης για προσφορά του κυρυ Κουτσομπίνα Χ. Περικλή απόφοιτος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών,του τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας με κατεύθυνση Μηχανολόγου Μηχανικού.
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου, δεδομένου ότι η άμισθη σύμβουλος θα…
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Ν. Φαρμάκη σε έργα της Αιτωλοακαρνανίας

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο επί του επαρχιακού οδικού δικτύου, όσο και για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα
Ορισμός άμισθης συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ορισμός άμισθης συμβούλου στον Δήμο Ξηρομέρου.

Αστακός, 02.02.2020 Αριθ. πρωτ. 582 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 26463 60500
Fax: 2646042531
e-mail: info@dimosxiromerou.gr
ΘΕΜΑ: ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΙΣΘΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΠΟΦΑΣΗ
10/2020
Ο Δήμαρχος.
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τ. Α΄/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και ειδικότερα της παρ. 1 θ αυτού.
2. Την ανάγκη για την επικουρία του Δημάρχου σε θέματα δημόσιας υγείας και Α/θμιας φροντίδας υγείας.
3. Τη δυνατότητα αξιοποίησης των ειδικών γνώσεων, της πολύχρονης εμπειρίας και της εκούσιας εθελοντικής διάθεσης για προσφορά της Μαρίας Σ. Σακουφάκη, απόφοιτη του τμήματος ΤΕ Επισκεπτών Υγείας και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών/ ΕΚΠΑ.
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου, δεδομένου ότι η άμισθη σύμβουλος θα εκτελέσει το έργο της χωρίς …
διαβαστε περισσοτερα
Σύσταση Ομάδας Εθελοντών Δήμου Ξηρομέρου.

Σύσταση Ομάδας Εθελοντών Δήμου Ξηρομέρου.

Ημερομηνία: 4/2/2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Δήμος Ξηρομέρου προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εθελοντών. Μέλη της ομάδας εθελοντών μπορεί να είναι όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου επιθυμούν υποβάλλοntaw αίτηση. Για το λόγο αυτό θα δημιουργηθεί μητρώο εθελοντών, στο οποίο θα καταγράφονται τα στοιχεία όσων υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα. Σκοπός της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Ξηρομέρου είναι η παροχή, δια μέσου των μελών της, υπηρεσιών σε διάφορους τομείς όπως; Η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, o καθαρισμός παραλιών και κοινοχρήστων χώρων και γενικότερα η προστασία του περιβάλλοντος κ.λ.π. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες. Υπεύθυνη Υπάλληλος: κ. Πανταζή Πανωραία (τηλ. 2646360527). ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΗΣΗ.doc29 kB Πηγή https://www.dimosxiromerou.gr
διαβαστε περισσοτερα

Κοπή της βασιλόπιτας του Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ''ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ''

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο  αθλητικός σύλλογος kick boxing Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ με πολλές βραβεύσεις προς τους αθλητές και Όχι μόνο. 
Μεταξύ των αθλητών που βραβεύτηκαν είναι και ο πολλά υποσχόμενος Ξηρομερίτης αθλητής  Στρατής Καρακώστας  αθλητής με εξαιρετικές  εμφανίσεις με πολύ καλή τεχνική δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει!!!




διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από τη νύχτα της Τρίτης 4/2/2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από τη νύχτα της Τρίτης 4/2/2020  Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (463/ 04-02-2020) της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από το βράδυ της Τρίτης 04-02-2020 μέχρι και την Πέμπτη 06-02-2020 και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών από αργά τη νύχτα της Τρίτης και από τα βερειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά:
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Παπαναστάσης: Απαράδεκτες οι συνθήκες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας λόγω της έλλειψης προσωπικού (VIDEO)

Τη «συνειδητή και μεθοδευμένη απαξίωση» όλων των δωρεάν υπηρεσιών που αφορούν το λαό κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης για τη χρόνια υποστελέχωση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας. Το ΚΚΕ κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας, καθώς φέτος έμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της έλλειψης μόνιμου εκπαιδευτικού. Η μοναδική εκπαιδευτικός πήρε αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης, ενώ το κενό που δημιουργήθηκε καλύφθηκε με «μπαλώματα» όπως η μεταφορά μιας εκπαιδευτικού από το τμήμα ένταξης γειτονικού σχολείου. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις σήμερα, δηλαδή στη μέση της χρονιάς, προσλήφθηκε εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι Γενικής και όχι Ειδικής Αγωγής. Η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δόθηκαν «άμεσες λύσεις» για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας, παραβλέποντας ότι το σχολείο έ…
διαβαστε περισσοτερα

Πήγες Κορπή Μοναστηράκι Βόνιτσας(φωτο Αριστείδης Τόλης)

Σεργιάνι .Μοναστηράκι-Πηγές Κορπής (με το φακό του Αριστείδη Τόλη).Κάποτε ο χώρος έσφυζε από κίνηση και ζωή!!! Μπορούμε να αναφέρουμε ότι κατά την «χρυσή» αυτή περίοδο κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες ο οικισμός της Κορπής εξυπηρετούσε εκατοντάδες παραθεριστές  Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι  πολλοί ήταν και εκείνοι που λόγω έλλειψης καταλύματος έμεναν και σε σκηνές σε πλαγιές γύρω από τον οικισμό!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Αθήνα 02/02/2020


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του  Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. – Πλατεία Βικτωρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00, η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου.Τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια η οργάνωση της εκδήλωσης να κάνει όλους τους παριστάμενους ξηρομερίτες και  φίλους να αισθανθούν άνετα σε ένα οικείο περιβάλλον . Στην όμορφη συναπάντηση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τουςευχαρίστησε για την παρουσία τους, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά  με υγεία και δύναμη, μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα  προβλήματα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................