Tσιγαρίδες o μεζές των Χριστουγέννων στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ

ΠΗΓΗ:Χωριάτικα και Σπιτικά - Country Home Χειμωνιάτικα, χωριάτικα και σπιτικά...όπως παλιά, στο ορεινό Ξηρόμερο, η Λαμπρινή ετοιμάζει τις τσιγαρίδες- τον μεζέ, των Χριστουγέννων
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: «Θέλω να τονίσω τον κομβικό ρόλο των στελεχών του ΕΚΑΒ στη διάσωση των συνανθρώπων μας, καθώς και την άμεση ανάγκη στήριξης και επάνδρωσής του».
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη στην εκδήλωση «Πλατφόρμα αξιοποίησης ταλέντων» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη στην εκδήλωση «Πλατφόρμα αξιοποίησης ταλέντων» της Ευρωπαϊκής ΕπιτροπήςΟ Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, συμμετείχε διαδικτυακά στην εναρκτήρια εκδήλωση: «Πλατφόρμα αξιοποίησης ταλέντων» και συγκεκριμένα στη συνεδρία «Δημογραφική αλλαγή και περιφερειακή ευημερία» η οποία διοργανώθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις Βρυξέλλες από τη ΓΔ REGIO της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Πλατφόρμα Αξιοποίησης Ταλέντων προέρχεται από τη Δημοσίευση «Αξιοποίηση Ταλέντου στις Περιφέρειες της Ευρώπης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αποτελεί μέρος του Μηχανισμού Ενίσχυσης Ταλέντου, μιας ειδικής πρωτοβουλίας οκτώ πυλώνων που επιδιώκει να τονώσει τα ταλέντα σε όλες τις περιφέρειες της ΕΕ.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών από το Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών από το Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου που έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας Φύλων πραγματοποιήσαν, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023  στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου,  με επιτυχία τη μουσική παράσταση «ο Ήχος της Σιωπής…» από το μουσικό σχήμα «Άτροπον». Στο μουσικό δρώμενο συμμετείχε  η ομάδα Χορωδίας και Έκφρασης Εφήβων, της   Κ.Ε.Δ.Αγρινίου, «ΗΒΗ».
Σε δήλωσή της η Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας Αμαλία Βούλγαρη ανέφερε : <<Η 25η Νοεμβρίου δεν μπορεί να είναι μία γιορτινή μέρα, αλλά μια μέρα αφύπνισης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για το φαινόμ…
διαβαστε περισσοτερα

Όταν τα οικονομικά συμφέροντα χωροθετούν, οι κοινωνίες αντιστέκονται. Δυναμική αντίδραση των κατοίκων για τα καταστροφικά σχέδια του Π.Δ. της Π.Ο.Α.Υ.

Όταν τα οικονομικά συμφέροντα χωροθετούν, οι κοινωνίες αντιστέκονται. Δυναμική αντίδραση των κατοίκων για τα καταστροφικά σχέδια του Π.Δ. της Π.Ο.Α.Υ.
28/11/2023ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΣΤΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
«Κανένα κλουβί, καμιά παρανομία, καμία χωροθέτηση χωρίς την κοινωνία» ήταν το κεντρικό σύνθημα συγκέντρωσης – διαδήλωσης   που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοέμβριου 2023 στις 12:00 μ.μ. στην περιοχή Καμπλάφκα της παραλιακής ζώνης Αστακού - Μύτικα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................