6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022

1km για τους μικρούς, 5km και 10 km για τους μεγάλους. Σας περιμένουμε!!!! Δηλώστε τη συμμετοχή σας!!! Παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή ηλεκτρονικά προκειμένου να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός της εκδήλωσης. Αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε εδώ: tinyurl.com/mt5xbz8r ή επιτόπου την ημέρα του αγώνα έως και μισή ώρα πριν την έναρξη συμπληρώνοντας την αίτηση Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα. Αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές. Η γραμματεία θα ανοίξει στις 17:00 το απόγευμα – 2 ώρες πριν τον αγώνα, όπου θα παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ χρονομέτρησης! Ο αγώνας είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κάποιο κόστος συμμετοχής!
διαβαστε περισσοτερα

Βατράχια» … σε κατσαρόλα!...Γράφει ο Νίκος Ζαρκαδούλας

Πηγη: https://outopikistis.blogspot.com/
Γράφει ο Νίκος Ζαρκαδούλας Όποιος ζει στην Αιτωλοακαρνανία - κυρίως στους μικρούς δήμους όπως ο Δήμος Ξηρομέρου - και δεν βλέπει το μαρασμό και τη συνεχή κατάπτωση ή εθελοτυφλεί ή έχει πάθει το σύνδρομο του βατράχου σε ζεστό νερό.
διαβαστε περισσοτερα

ΥΠΟΘΕΣΗ Π.Ο.Α.Υ ΕΠΙΕΙΚΩΣ, ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ! Γράφει-Σολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Αν δεχθούμε ότι τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, τότε, χωρίς ενδοιασμό και  πολύ εύκολα, μπορούμε να πούμε ότι η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στη θεσμοθέτηση της ΠΟΑΥ Αιτωλοακαρνανίας-και Εχινάδων, απέτυχε στο στόχο της. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το θέμα βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα, αφού για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία -ώστε το ΠΔ να λάβει νομική υπόσταση-απαιτούνται οι υπογραφές των συναρμόδιων υπουργών Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Και φυσικά, η υπογραφή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου και η δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Διαδικασία, που μπορεί να ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, εάν αυτό-έτσι, τουλάχιστον,  φαίνεται- επιδιώκει η κυβέρνηση.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ: Θεατρική παράσταση -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ -ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ημερομηνία 28-7-2022ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΝ.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥΠροαύλειο Γυμνασίου ΑστακούΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!
Μια θεατρική παράσταση αφιέρωμα για την Μικρασιατική καταστροφή την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ώρα 09:30 μ.μ. στο προαύλειο του Γυμνασίου Αστακού.Είσοδος ελεύθερη.
διαβαστε περισσοτερα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή 29 Ιουλίου σε Αχαΐα, Ηλεία και υψηλός στην Αιτωλοακαρνανίας

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι Π.Ε.Αχαΐας και Ηλείας θα βρίσκονται στην κατηγορία 4 (πολύ υψηλή) και η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στην κατηγορία 3 (υψηλή) σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Εξαιτίας της υψηλής επικινδυνότητας, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά..Ιδιαίτερα συνιστάται η προσοχή στους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους για την αποφυγή ενεργειών πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια οφειλόμενη σε εργασίες στην ύπαιθρο.Υπενθυμίζεται ότι κατά την αντιπυρική περίοδο απαγορεύεται η χρήση πυρός στην ύπαιθρο για διαφόρους λόγους καθώς και η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών χωρίς απαιτούμενη άδεια από την Πυροσβεστ…
διαβαστε περισσοτερα

Ο.ΣΥ.ΒΑ: Eκδήλωση – αφιέρωμα στη Δόρα Στράτου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤο Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.ΒΑ. συνδιοργανώνει με το Δήμο Αμφιλοχίας , εκδήλωση – αφιέρωμα στη Δόρα Στράτου το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 , ώρα 21:00 μ.μ. , στην Πλατεία Λουτρού Αμφιλοχίας – Αιτωλοακαρνανίας . Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Χορευτικά Συγκροτήματα , η ορχήστρα του Λάλεζα Παναγιώτη , η καταξιωμένη τραγουδίστρια Ανδριάνα Μόκα & στο κλαρίνο ο Τασούλας Θοδωρής . Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.Ελεύθερη είσοδος . Πληροφορίες: Άρης Μέρκος Αντιπρόεδρος Ο.ΣΥ.ΒΑ., 6976565404 Για το κεντρικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου, Ο ΠρόεδροςΗ Γενική ΓραμματέαςΚουρέτσης Αθανάσιος
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις στη Κοινότητα Μαχαιράς, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών).

Ημερομηνία 28-7-2022ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΗ δημοτική αρχή συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, λύνοντας χρονίζοντα προβλήματα.Αυτή την φορά στη Κοινότητα Μαχαιράς, με την βοήθεια του Προέδρου έγιναν εργασίες καθαρισμού των δρόμων από κλαδιά δέντρων.Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.Εκ του Δήμου Ξηρομέρου



διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. της ''Ζάβιτσας'' με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου.

Πέντε από τα εφτά νεοεκλεγέντα μέλη του νέου Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Ιωάννη Τριανταφυλλάκη. Αντάλλαξαν μαζί του απόψεις για τα σχέδια, τις μελλοντικές δράσεις και την πορεία του συλλόγου, με το Δήμαρχο να εύχεται καλή δύναμη στο νέο Δ.Σ. και να δηλώνει ότι η δημοτική αρχή είναι ανοικτή για συνέργειες και στηρίζει όλους τους συλλόγους ανεξαιρέτως, γιατί επιτελούν σημαντικό έργο στο τόπο.  
Το Δ.Σ
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Μαχαιρωτών Ξηρομέρου- Καλοκαιρινό γλέντι Τετάρτη 10 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Μαχαιρωτών Ξηρομέρου σας προσκαλεί στο μεγάλο καλοκαιρινό γλέντι που διοργανώνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού. Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................