Ο καλύτερος φετινός Παναιτωλικός κέρδισε 2-0 αντί για 4-0! τον Ατρόμητο

Να μην τελείωνε ποτέ. Ο καλύτερος φετινός Παναιτωλικός κέρδισε… μόνο 2-0 τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που είχε ακόμη δύο δοκάρια (με τους Ρόσα, Μύγα) και πάρα πολλές «καθαρές» φάσεις για γκολ. Τα «καναρίνια» που για πρώτη φορά ξεκίνησαν με τριάδα πίσω από το φορ τους Ρόσα, Λόπες, Κλέσιο σε 4-2-3-1 έδειχναν να κάνουν… ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Ιδιαίτερα ο πρώτος, που έφτασε σε σημείο να… εκνευρίσει τους αντιπάλους του και ο Τόνσο τον «σήκωσε» στον αέρα στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου, μετά από συνεχόμενες ντρίμπλες του. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Εικόνες από το γήπεδο του Παναιτωλικού στο ματς με τον Ατρόμητο

Προβάδισμα στο σκόρ από την ομάδα του Παναιτωλικού 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαρκόφσκι 






Φωτορεπορτάζ:Xάρης Β.Κολώνιας
διαβαστε περισσοτερα

Δίωρος αποκλεισμός της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων την Κυριακή

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, με δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων αύριο Κυριακή από τις 19:00 έως τις 21:00, στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Σύμφωνα με την παναιτωλοακαρνανική συντονιστική επιτροπή αγώνα αγροτών, η απόφαση ελήφθη ύστερα από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων.

Επίσης, με απόφαση της συνέλευσης ομοσπονδίας κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 11:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................