Ακαρνανικά όρη ( θέση περγαντί) φωτο Αριστείδης Τόλης

διαβαστε περισσοτερα

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΟΥΝΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ..

ΈΝΑ ΑΚΌΜΗ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ... 

Αναχωρούν σήμερα σε λίγες ώρες για την ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Κυνηγώντας το όνειρο της πρόκρισης για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αθλήτριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΔΟΥΝΗΝΊΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ..

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ: Φτάνει πια! Δεν ανεχόμαστε ασέβεια προς τους αγρότες μας!

 Από προχθές η ΔΕΗ εντελώς απροειδοποίητα ξεκίνησε τις διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ. Η αρχή έγινε από το ΤΟΕΒ Φυτειών.

διαβαστε περισσοτερα
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά σε έργα που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά σε έργα που εκτελούνται στην ευρύτερη περιοχή της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου

Επιθεώρηση  εργασιών πραγματοποίησε, χθες 31/5, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά σε έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων  κ. Λύτρα, τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλ/νίας, κ. Αλεξόπουλο, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε. Αιτωλ/νίας, κ. Κιτσοπάνο, καθώς και από κλιμάκιο μηχανικών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας. Το πρώτο έργο ήταν το έργο «Βελτίωση οδού Κουβαράς-Φυτείες-Αστακός και Φυτείες–Κατούνα-Μύτικας» προϋπολογισμού 16.366.115,70 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, όπου οι εργασίες συνεχίζονται λίγο πριν την τελική παράδοσή του. Ο σημαντικός αυτός οδικός άξονας, παρακάμπτοντας τον οικισμό Φυτείες, ενώνει την Ε.Ο  Αγρινίου-Αμφιλοχίας  με τον Αστακό συντομεύοντας σημαντικά την διαδρομή. Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ -ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

διαβαστε περισσοτερα

Αιτωλοακαρνανία: Σφοδρή χαλαζόπτωση-Ζημιές σε καλλιέργειες

Η πραγματικά δυνατή καταιγίδα που έπληξε χθες την Αιτωλοακαρνανία , η οποία και συνοδεύτηκε από σφοδρή ανεμοθύελλα και χαλαζόπτωση, που σε ορισμένα σημεία είχε διάρκεια και πολύ μεγάλη ένταση, προκάλεσε σημαντικές καταστροφές στην αγροτική παραγωγή σε αρκετές περιοχές.
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 .Αντάμωμα καβαλάριδων & φίλων αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος

διαβαστε περισσοτερα
check page rank