Ανακοίνωση συνδυασμου "Δύναμη Πολιτων Συνεχίζουμε "

διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Περικλή Γρίβα του Αντωνίου από την Κανδήλα Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Περικλή Γρίβα του Αντωνίου από την Κανδήλα Ξηρομέρου.Ο Περικλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κανδήλα, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
διαβαστε περισσοτερα

Πανηγύρι στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου(βίντεο)

Πανηγύρι στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου την Κυριακή 13 Αυγούστου. Τραγούδι: Βάσω Αθανασάκη Κλαρίνο: Πάνος Μπέκος (Μεσολογγίτης)
διαβαστε περισσοτερα

Κατατέθηκε ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλου!

Κατατέθηκε ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Ναυπακτίας  Τάκη Λουκόπουλου!Πριν λίγη ώρα σε επίσημη ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας  Παναγιώτης (Τάκης ) Λουκόπουλος προχώρησε στην εξής ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Λευτέρης Μάντζαρης στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ .Λευτέρη επέτρεψε μου να σε ευχαριστήσω πρώτος εγώ , για την συνεργασία , την εμπιστοσύνη , την υπομονή και την εργατικότητά σου . Καλή επιτυχία να έχουμε !ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σπύρος Μολώνης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου. Με το συνδυασμό του Δημήτρη Τραπεζιώτη

διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Καίτη Λυγκώνη (ΡΑΜΟΥ) από την Κανδήλα Ξηρομέρου .

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Καίτη Λυγκώνη (ΡΑΜΟΥ) από την Κανδήλα Ξηρομέρου . Η Καίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε  στην Κανδήλα  Ξηρομέρου .
Η Καίτη εργάζεται ως καλιτέχνης (Τραγουδίστρια )
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Φίλο Νίκο Μανδύλη από τα Πηγάδια της Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Νίκο Μανδύλη από τα Πηγάδια της Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου Ξηρομέρου.Ο Νίκος, εκτός των άλλων, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες στην περιοχή Πηγάδια Στρογγυλοβουνίου Ξηρομέρου .
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο Παιδιών. Νίκος Μανδύλης: «Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.Οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες μας για έναν τόπο που διαρκώς ολισθαίνει, αποτελούν πυξίδα στον κοινό μας αγώνα για να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αικατερίνης Μαλούση - Παπαγεωργίου, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αικατερίνης Μαλούση - Παπαγεωργίου, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη την κυρία Μαλούση - Παπαγεωργίου Αικατερίνη του Ηλία, σύζυγος Κωνσταντίνου, κάτοικο Βλυζιανών, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.Σε ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Βλαχοπάνου Σοφία του Αριστοτέλη από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Βλαχοπάνου Σοφία του Αριστοτέληαπό το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου . Η Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου. Η Σοφία είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
Η Σοφία είναι απόφοιτος ΤΕΙ Καβάλας τμήμα  Βιομηχανικής Πληροφορικής και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Θέλω να ευχαριστήσω την Σοφία για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Κρικρή Σπύρο, από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Κρικρή Σπύρο, από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου.Ο Σπύρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βλυζιανά. Ο Σπύρος είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Σπύρος Κρικρής: « Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Αλέξανδρο Σάββα, έναν καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.
Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Φίλε Σπύρο, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά . Σ ευχαριστώ από καρδιάς ! Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δικηγόρος Σπύρος Γρίνος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου.Με το συνδυασμό του Κώστα Πιστιόλα

ΠΗΓΗ.facebook Κώστας ΠιστιόλαςΚαλωσορίζουμε τον Σπύρο Γρίνο στην κοινή μας προσπάθεια για την τολμηρή αλλαγή στο Δήμο Αγρινίου.Ο Σπύρος Γρίνος είναι δικηγόρος και θα είναι υποψήφιος με το Συνδυασμό μας «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά». Σπύρο, καλό μας αγώνα και καλή επιτυχία!
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑ-. Χωρίς σχόλιο…

Ημερομηνία 31.8.2023Δελτίο τύπου.
Χωρίς σχόλιο…
Κύριε Πανταζή όλα αυτά που με πολύ κόπο γράψατε, αφορούν επακριβώς την πενταετία 2014-2019. Τα ζήσαμε και τα θυμόμαστε και εσείς τα υπηρετήσατε, γι αυτό και τα γράψατε τόσο τέλεια και με τόση ακρίβεια.Συμφωνούμε σε ένα που γράφετε. Τώρα έχετε διαφορετικό υποψήφιο Δήμαρχο, που τότε προλόγιζε τον Δήμαρχο της πενταετίας 2014 – 2019, με τον οποίο τώρα είστε συνυποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν ξεχνά κανένας βέβαια ότι το 2014 – 2019  υπήρξατε το alter ego του πρώην Δημάρχου κ. Γαλούνη. Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, ασκούσατε διοίκηση από χώρα της Αφρικής.Όπως γνωρίζουν όλοι οι δημότες, το δίδυμο Γαλούνη – Πανταζή, παρέδωσε έναν καταχρεωμένο Δήμο Ξηρομέρου, έτοιμο για το Παρατηρητήριο και αυτό δεν πρόκειται οι πολίτες να το ξαναεπιτρέψουν να συμβεί.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Στρογγυλοβουνίου Δημήτρη Χολέβα, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Στρογγυλοβουνίου).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Στρογγυλοβουνίου Δημήτρη Χολέβα, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Στρογγυλοβουνίου).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Δημήτρη σε ευχαριστώ! Καλή επιτυχία σε έναν άνθρωπο που ξέρει να δίνει τις μάχες του!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Το 2019 στήριξα τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την παράταξη του. Οι συγχωριανοί μου με τίμησαν με την ψήφο τους.Σαν Πρόεδρος του χωριού μας προσπάθησα με πολύ δουλειά να βελτιώσουμε την εικόνα της καθημερινότητας και να διεκδικήσουμε και έργα για την περιοχή μας.Για την πενταετία που ακολουθεί θα είμαστε πάλι στη πρώτη γραμμή, στο πλευρό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.Ζητώ την στήριξή σας σαν υποψήφιος στην Κοινότητα Στρογγυλοβουνίου εκ νέου.
Με εκτίμηση
Χολέβας Δημήτριος του ΚωνσταντίνουΠρόεδρος Στρογγυλοβουνίου
διαβαστε περισσοτερα

Υποψηφιότητα Κωνσταντή Στράτου, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού)

Υποψηφιότητα Κωνσταντή Στράτου, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Κωνσταντή σε ευχαριστώ για την τιμή να συμμετάσχεις στην προσπάθειά μας. Καλωσήρθες φίλε!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Λάμπρος Δημητρογιάννης: Δημιουργούμε κοινό μέτωπο με τις επιχειρήσεις απέναντι στο ενεργειακό κόστος

Την στήριξη της Περιφέρειας προς τις επιχειρήσεις, με στόχο την αντιμετώπιση του ενεργειακού τους κόστους, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Λάμπρος Δημητρογιάννης, προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής  του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Μεσολογγίου και του Προέδρου Ντίνου Πασσιόπουλου, σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Πούλιου Ελένη από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου .

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Πούλιου Ελένηαπό την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου . Η   Ελένη είναι μητέρα ενός Παιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελένη για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σοφίας Ζορμπά, με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Χρυσοβίτσας).

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Σοφίας Ζορμπά, με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Χρυσοβίτσας).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας την Υποψήφια Σύμβουλο Κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, την κα Ζορμπά Σοφία του Δημητρίου.Σοφία μου καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Δέσποινας Μπολίκα, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αγραμπέλου)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Δέσποινας Μπολίκα, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αγραμπέλου).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας την Υποψήφια Πρόεδρο Κοινότητας Αγραμπέλου Δέσποινα Μπολίκα του Βασιλείου.Με την Δέσποινα μας συνδέει μια μακροχρόνια οικογενειακή σχέση και εκτίμηση.Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση Δημήτρη (Τάκη) Βαρδή, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό Κανδήλας).

Ανακοίνωση Δημήτρη (Τάκη) Βαρδή, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό Κανδήλας).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας τον υποψήφιο Σύμβουλο Κοινότητας Κανδήλας, Βαρδή Δημήτριο (Τάκη) του Χρήστου.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Σταμάτη - Ψηλού Χρυσούλα από τις Φυτείες Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Σταμάτη - Ψηλού Χρυσούλα από τις Φυτείες Ξηρομέρου . Η   Χρύσα είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Ψηλό από τις Φυτείες  Ξηρομέρου, και έχουν αποκτήσει εργάζεται ως ιδιωτικός Υπάλληλος.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ., της συνεδρίασης, της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου καιγια πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της περιόδου Σεπ 2019 - 2023 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αλεξάνδρας Τόγια, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παλαιομάνινας)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αλεξάνδρας Τόγια, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παλαιομάνινας).
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας, την υποψήφια Σύμβουλο Κοινότητας Παλαιομάνινας, Τόγια Αλεξάνδρα του Βασιλείου.Καλή επιτυχία και Χρόνια σου Πολλά Αλέκα.Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαίρης Φούντα-Χατζαρά με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαίρης Φούντα-Χατζαρά με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια την υποψήφια Σύμβουλο Κοινότητας Μύτικα Μαίρη Φούντα-Χατζαρά.Την ευχαριστώ για την σταθερή της στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.Καλή επιτυχία και καλό αγώνα.
διαβαστε περισσοτερα
Ο Δήμος Ξηρομέρου φιλοξενεί 2-3 Σεπτεμβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου στους αγώνες αντοχής ποδηλάτου στις κατηγορίες Κ17 (Παίδων - Κορασίδων) και Κ15 (Παμπαίδων - Παγκορασίδων). Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών.

Ο Δήμος Ξηρομέρου φιλοξενεί 2-3 Σεπτεμβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου στους αγώνες αντοχής ποδηλάτου στις κατηγορίες Κ17 (Παίδων - Κορασίδων) και Κ15 (Παμπαίδων - Παγκορασίδων). Εφιστούμε την προσοχή των οδηγών.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 31-8-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2023 ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου και του Δήμου Ξηρόμερου, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για την αγωνιστική περίοδο 2023, στις κατηγορίες Κ17 (Παίδων - Κορασίδων) και Κ15 (Παμπαίδων - Παγκορασίδων), στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Στον Δήμο Ξηρομέρου:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank