Το “ευχαριστώ” του Χρήστου Μπενέκου στον ΠΑΣ Θύελλα 2015

https://www.sportime24.g
Μετά την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα 2015, ο μέχρι πρότινος γυμναστής κ. Χρήστος Μπενέκος, με επιστολή του ευχαριστεί την διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για την συνεργασία που είχαν.
Αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Με σαφή και καθαρή θέση ο Δήμαρχος Ξηρομέρου για τις ιχθυοκαλλιέργειες στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας. Ταύτιση απόψεων με την ελάσσονα αντιπολίτευση (ηχητικό).

Από MYTIKAΣ PRESS Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου που έγινε με τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη 29 Απριλίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης διατύπωσε την σαφή και καθαρή θέση του Δήμου για το θέμα της ίδρυσης της ΠΟΑΥ και τις εγκατάστασης επιπλέον στρεμμάτων ιχθυοκαλλιεργειών στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας.
Στο συγκεκριμένο θέμα καταγράφτηκε και ταύτιση απόψεων με την δημοτική παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» και συμφωνήθηκε το θέμα αυτό να έρθει στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο Δήμος θα καθορίσει τα επόμενα βήματα του ώστε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη στην παραλιακή διαδρομή Αστακός - Μύτικας, που έχει εξαιρετικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης. Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τα ηχητικά πρακτικά.
διαβαστε περισσοτερα

Το Δημοτικό Συμβούλιο ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ στη συνεδρίαση της Τετάρτης 29/4, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας

Το Δημοτικό Συμβούλιο ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ στη συνεδρίαση της Τετάρτης 29/4, μετά από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτ/νιας και εκφράζει την στήριξή του στα αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων.  Αναλυτικά η ανακοίνωση – ψήφισμα: 
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ., την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020.

Στα πλαίσια της διαφάνειας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων. ΕΝΑΡΞΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (Αρχή - 24:13). 1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (24:14 - 01:09:05). 2. Τροποποίηση της 21/2020 (ΑΔΑ: ΕΕ0ΤΩΚΖ-ΡΛ6) απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με ΦΟΣΔΑ 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Αιτ/νιας για ΣΜΑ Αστακού (1:09:06 - 01:39:02). 3. Πρόσληψη προσωπικού για ανάγκες πυροπροστασίας 2020 (1:39:03 - 01:48:57). 4. Αποδοχή της παράτασης για τρεις (3) μήνες της Δωρεάν παραχώρησης προς χρήσιν απορριμματοφόρου οχήματος από τον Δήμο Ακτίου –Βόνιτσας. 5. Αποδοχή παράτασης για ένα (1) μήνα της δωρεάν παραχώρησης, προς χρήσιν δύο (2) απορριμματοφόρων οχημάτων από τον Δήμο Λευκάδος (1:48:58 - 01:53:38). 6. Έγκριση ψηφίσματος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αιτ…
διαβαστε περισσοτερα

Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου :Τι Μπαγκλαντές –τι Αστακός .!!!!

Έτσι κατάντησε τον Αστακό ,αλλά  και ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου  η  <<νέα> Δημοτική αρχή.!!!  Η  κατάσταση   στο οικόπεδο του Δήμου κάτω από την Κεντρική  Δεξαμενή και λίγα μέτρα επάνω από το πατρικό σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας  κυρίου Αποστόλη Ντίνου , έχει καταντήσει με του Επικίνδυνους Πειραματισμούς  του Δημάρχου  κυρίου Τριανταφυλλάκη , μία Τριτοκοσμική Περιοχή χειρότερη και από αυτές που βλέπουμε ακόμη και στο Μπαγκλαντές , με τεράστιους κινδύνους τόσο για την Δημόσια Υγεία και μάλιστα εν μέσω της Πανδημίας του Covid19 ,όσο και ως πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια της Πόλης του Αστακού ,αφού και μάλιστα  με την απαγόρευση του καψίματος των κλαριών , όπως ζητάει με έγγραφό της η Δημοτική αρχή , το οποίο παραθέτουμε  αυτούσιο και έχει ισχύ από σήμερα 1 Μαΐου 2020   , με το οποίο η Δημοτική αρχή βάσει του νόμου και του έγγραφου που έλαβε από το ΥΠ-ΕΣ    , το οποίο δημοσίευσαν και όλα τα τοπικά blogs, εκεί έπρεπε σήμερα να έλαμπαν τα πάντα  .

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΥΠΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την απώλεια του Νίκου Φατούρου Συγκεκριμένα αναφέρει:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................