Με Μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων ''Τα Κόροντα ''σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων ''Τα Κόροντα ''στο κέντρο Μπαϊρακτάρης και ώρα 13.00 στην πλατεία μοναστηρακίου, παρά τις πολλές ιώσεις , τα πένθη και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση για συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Αστακός 13/2/2020 Αριθμ. πρωτ: 1013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Τηλ.: 264636527 FAX:2646042531 ΠΡΟΣ: Πίνακα αποδεκτών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παρακαλούμε να προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που θα γίνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, του έτους 2020, και ώρα 12:00 μ.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 4,5 του N. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκαν από τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Αποδοχή & κατανομή ποσού για λειτουργικές δαπάνες σχολείων (Α ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2020). Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Πίνακας αποδεκτών. 1. Ζαρκαδούλας Ανδρέας 2. Πατσέλας Γεώργιος 3. Κούστας Κων/νος 4. Ραλάτου Ζαχαρούλα 5. Παπαϊωάννου Χρήστος Αναπληρωματικά μέλη. 6. Κούσης Αθανάσιος 7. Κουντούρης Κων/νος 8. Μαλάτου Σοφία 9. Ξινού Ανασ…
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη Ιστορικά .Οικογένεια Κατσαράκη

Ιστορικό : Ανδρέας Κατσαράκης , εκ Κρήτης ορμώμενος , Μέλος της Φιλικής Εταιρίας , φίλος του Γεωργίου Καραϊσκάκη και του Γεωργάκη Νικολού Βαρνακιώτη - Στρατηγών της Επανάστασης του 1821(Αρχιστρατήγων).
διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ιδρύθηκε Σύλλογος Γυναικών ...(Ορίστηκε προσωρινό συμβούλιο)

Μαζική ήταν η ανταπόκριση των γυναικών Βασιλόπουλου Ξηρομέρου στην πρώτη συνάντηση για την σύσταση συλλόγου γυναικών. 
Ορίστηκε προσωρινό πενταμελές συμβούλιο για την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών μέχρι την ανάδειξη συμβουλίου. 
Τα μέλη του προσωρινού συμβουλίου είναι: 

Κυριάκου Ειρήνη, Καραγιώργα Βιργινία, Μακρή Ελευθερία, Κουβαρά Μαρία και Κλεφτονικολού Ευγενία.









Πηγή Πετρονικολός Πάνος fb 
διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ''ΘΥΜΗΣΕΣ'' ΤΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΑΣ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ!!! Γράφει ο Παναγιώτης Χολής

Απογευματάκι στο χωριό, Δεκαετία -70 αρχές -80 .Οι πατεράδες μας στα καφενεία και οι μανάδες μας στο σπίτι. Ο χτύπος της μπάλας ακούγονταν από το μισό χωριό. Ήταν το κάλεσμα να μαζευτούμε στο γήπεδο για να παίξουμε μπάλα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΑΝΔΗΛΑ 2020 Το Αλυζιακό Καρναβάλι είναι πλέον θεσμός 16 χρόνων. Θεσμός Πολιτισμού και δημιουργίας με διοργανωτή την Καρναβαλική Επιτροπή Κανδήλας, αποτελούμενη κυρίως από νέους ανθρώπους και όχι μόνο, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό φέτος πλημμυρισμένη στο σύνολό της από Γυναίκες,  με μοναδικό σκοπό την εθελοντική και αυθόρμητη προσφορά τους.
Μαζί μας και ο κόσμος του χωριού μας που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε, δίνοντας μας δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση να συνεχίζουμε δημιουργικά ώστε κάθε χρόνο το Καρναβάλι μας να γίνεται καλύτερο. Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το Αλυζιακό Καρναβάλι, το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη. Το πλουτίζουν κάθε χρόνο με νέες ιδέες, με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του. Σας προσκαλούμε όλους στο Καρναβάλι μας στην Κανδήλα, για να γίνετε μέτοχοι μιας γλυκιάς περιπλάνησης πολιτισμού. Να συμμετάσχετε ως Καρναβαλιστές είτε ως απλοί θεατές στο αποκριάτικο ξεφάντω…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................