Ν. Παπαναστάσης: Να καλυφθούν τα κενά σε γιατρούς στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Κ ΚΕΝ. Παπαναστάσης: Να καλυφθούν τα κενά σε γιατρούς στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο ΑγρινίουΤην πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τη διασφάλιση της λειτουργίας της ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπως ζητούν και οι υπάρχοντες ελάχιστοι εργαζόμενοι, απαίτησε ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ με Επίκαιρη Ερώτησή του προς το υπουργείο Υγείας, που συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή.
διαβαστε περισσοτερα

Γίδα Βραστή με Τραχανά | Το Φαγητό που θα σας μείνει Αξέχαστο(video)

ΚΡΥΟΝΕΡΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Στην καρδιά των ορεινών αγκαλιών της Ναυπακτίας, σε υψόμετρο που φτάνει τα 1.170 μέτρα, ανακαλύψαμε το μαγικό χωριό Κρυονέρια. Εκεί, σε μια θερμή και φιλόξενη συνάντηση, συναντήσαμε τον Κώστα, έναν άνθρωπο που αγαπάει την τέχνη της μαγειρικής όσο ελάχιστοι.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ Ν. Παπαναστάσης: Να πάψει η δίωξη 200 γιατρών του νοσοκομείου Αγρινίου

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.grΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕΝ. Παπαναστάσης: Να πάψει η δίωξη 200 γιατρών του νοσοκομείου ΑγρινίουΝα πάψει η δίωξη 200 γιατρών του νοσοκομείου Αγρινίου που σέρνονται στα δικαστήρια για την έκδοση χειρόγραφων και όχι ηλεκτρονικών παραπεμπτικών ενώ δεν λειτουργούσε στο νοσοκομείο η ηλεκτρονική συνταγογράφηση! Αυτό επεσήμανε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή.
διαβαστε περισσοτερα

Ανανεώθηκε η θητεία του ΣΕΑΔΕ

Ανανεώθηκε η θητεία του ΣΕΑΔΕ
Ανανεώθηκε η θητεία του ΣΕΑΔΕ κατά τη Γενική Συνέλευση του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», όπου παράλληλα έγινε και ο ορισμός της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής. Κατά τη Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε  απολογισμός των δράσεων της προηγούμενης θητείας ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για το μελλοντικό σχέδιο δράσης του Δικτύου.
διαβαστε περισσοτερα

Στρατηγικές ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Δυτική Ελλάδα - Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλος στο 3ο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ

Στρατηγικές ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Δυτική Ελλάδα -  Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλος στο  3ο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ
«Ο δυναμικός κλάδος της ιχθυοκαλλιέργειας έχει όλα εκείνα τα στοιχεία να καταστεί βασικός πυλώνας του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειάς μας» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος κατά την διάρκεια του 3ου Συμποσίου με τίτλο «Μετασχηματισμός και ανθεκτικότητα της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας προς μια κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη»  που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στην Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα
Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

Αστακός, 27.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06
ΤΗΛ.: 26463 60500 /46 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ρυθμίσεων και λήψης αναγκαστικών μέτρων σε οφειλέτες μεγάλων χρηματικών ποσών, καλούμε τους δημότες, να προσέλθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση που συνεχίζει να ισχύει των 12 ή 24 δόσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Αναδιανομή Τροφίμων & Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής Νοεμβρίου στους ωφελούμενους του Δήμου Θέρμου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Αναδιανομή Τροφίμων & Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής (Β.Υ.Σ.) Νοεμβρίου στους ωφελούμενους του Δήμου Θέρμου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώθηκε η εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π) του Δήμου Ξηρομέρου.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 27.11.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ο Δήμος Ξηρομέρου ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο «ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (Σ.Α.Π.)». Το έργο αφορά στην εξασφάλιση χρηματοδότησης του Δήμου Ξηρομέρου από το Πράσινο Ταμείο, για την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank