ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πρώτη νίκη στην Ιταλία

Τη πρώτη του φιλική νίκη πήρε σήμερα ο Παναιτωλικός, που κέρδισε τη Πίζα με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κλέσιο στο 6′ με ωραία προσπάθεια και «εκτέλεση». O Γιάννης Ματζουράκης ξεκίνησε με διάταξη 4-2-3-1 και τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ροντρίγκες, Κούσα στα στόπερ, τον Μύγα δεξί μπακ, τον Τσοκάνη αριστερό και τους Μάκο, Μάρκος Πάουλο μπροστά τους. Ο Φερέιρα ήταν το «δεκάρι», οι Ουάρντα, Κλέσιο στα άκρα και ο Μαρκόφσκι στη κορυφή της επίθεσης. Έτσι είδαμε τον Μάκο για πρώτη φορά μετά από καιρό στον άξονα και τον Κλέσιο σε ακόμη ένα ματς να ξεκινά βασικός. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Περέιρα, Κουτρομάνος, Μουνιός, Χαντάκιας, Ρόσα, Μάλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τομανέ, Παπάζογλου, Ρότσα και Βασιλούδης.
διαβαστε περισσοτερα

Ξηρόμερο: Γέφυρα στο Ιόνιο

Δύο πασίγνωστα φυσικά λιμάνια και διάσπαρτες αρχαίες θέσεις. Δεκάδες χωριά που ανασαίνουν γύρω απ’ τα ακαρνανικά βουνά. Στην είσοδο του Ιονίου, στο πέρασμα του Αχελώου, στην ορεινή ενδοχώρα, στις οχυρές τοποθεσίες που ορίζουν το Ξηρόμερο.

Δεκάδες μικρές παραλίες διανθίζουν την πορεία από Αστακό προς Μύτικα Το ταξίδι στο νότιο τμήμα της επαρχίας Ξηρομέρου μοιράζεται ανάμεσα στη δυτική ακτή της Ακαρνανίας και στα βάθη των Ακαρνανικών Ορέων. Στα παραθαλάσσια λημέρια του Αστακού και του Μύτικα και στη στράτα του Αχελώου. Eχει για «καρδιά» της το μεγαλύτερο βελανιδόδασος των Βαλκανίων, βρέχεται απ’ το Ιόνιο και βυθίζει τα πόδια της στις λίμνες Οζερό και Αμβρακία. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................