Κυκλοφόρησαν Τα “Χρυσοβιτσάνικα Νέα” ως γέφυρα επικοινωνίας

Τα “Χρυσοβιτσάνικα Νέα” ως γέφυρα επικοινωνίαςΕίναι γεγονός ότι μας δυσαρεστεί ως Χρυσοβιτσάνους να μένει χωρίς δραστηριότητες ο Σύλλογός μας και είναι ανάγκη και επιθυμία όλων μας να ενεργοποιηθεί όπως πριν τον Κορονοϊό.Για να αναπτύξουμε και να συσφίξουμε όλο και περισσότερο τις μεταξύ μας σχέσει.
διαβαστε περισσοτερα

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι του νέου σχολικού έτους…

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι του νέου σχολικού έτους…

Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι του νέου σχολικού έτους…Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας επιστρέφουν στο σχολικό περιβάλλον, εκεί που δημιουργούνται οι καλύτερες αναμνήσεις, εκεί που χτυπάει η καρδιά του μέλλοντος.Στη νέα σχολική χρονιά θέτουμε νέους στόχους, πλάθουμε νέα οράματα και έχουμε αυξημένες προσδοκίες.Είμαστε σίγουροι ότι οι εκπαιδευτικοί μας θα υπερβάλλουν εαυτόν και φέτος προκειμένου να επιτελέσουν στο ακέραιο και με επιτυχία το καθήκον τους.Ευχόμαστε σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό σχολικό έτος.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Μπαμπίνη ΙΝ για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη τηςνέας σχολικής χρονιάς, το Μπαμπίνη ΙΝεύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινά, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς των μαθητών, να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και επιμονή, καλλιεργώντας τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ: Αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της Σχολικής χρονιάς

διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κοντά στους μαθητές, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κοντά στους μαθητές, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 08.30, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα βρεθεί κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες του 54ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, ενώ στη συνέχεια, στις 09.15 θα παραστεί στον αγιασμό που θα γίνει στο 3ο Γενικό Λύκειο Πατρών και στις 10.00 στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας.Αντιστοίχως, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους αγιασμούς σχολείων στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας θα εκπροσωπηθεί ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου στο Καρπενήσι

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία 6-8 Σεπτεμβρίου 2024, στο Καρπενήσι τα 3α Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα στα οποία συμμετείχαν η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Την ένωση συνόδευσε η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Ισότητας και άρσης κοινωνικών ανισοτήτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας Αμαλία Βούλγαρη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 22 Σύλλογοι Γυναικών από όλη την Ελλάδα αντάλλαξαν ιδέες  μεταφέροντας τα ήθη και τα έθιμα και τη γαστρονομία τους.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση για την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Κανδήλας.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΑστακός, 10.9.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Ταχ.Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας T.K. 300 06 Τηλ.:2646041204 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι ο Παιδικός Σταθμός Κανδήλας θα λειτουργήσει κανονικά και πάλι από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας -Κοινωνικής Πρόνοιας και Καθημερινότητας του Πολίτη ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................