ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2022-Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

http://arisbitsoris.blogspot.com
ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2022 Η Μαύρη η Παρασκευή,αλλιώς Black Friday,διαφημίσεις σε καλούνκαι τίτλοι οι πηχυαίοι.Η Μαύρη η Παρασκευή–θαρρείς είν’ άσπρες οι άλλες-Έρχεται !!! κι οι υποσχέσεις τηςαπύθμενα μεγάλες.Η Μαύρη η Παρασκευήφτάνει οσονούπω, βιάσουμες στα καταναλωτικάτα όνειρα ξεχάσου.Η Μαύρη η Παρασκευήη μέρα η δικιά σουστα ράφια των εκπτώσεωνκρύψε τη μοναξιά σου.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ. Χολής.

Σε προηγούμενο κείμενο μου είχα γράψει για τον τρόπο που σήμερα γίνεται η ελαιοσυλλογή και με τα μέσα που μας προσφέρει η τεχνολογία κάνοντας την εργασία λιγότερο δύσκολη και με πολλές επιλογές. (Παρόλο όμως τα μέσα που διαθέτουμε σήμερα, αδυνατούμε να μαζέψουμε τις ελιές μας και εκλιπαρούμε σε ξένα εργατικά χέρια να το κάνουν. ) Σημεία των καιρών! Γράφοντας το όμως μου ήρθαν σκέψεις του πολύ μακρινού παρελθόντος, από εξιστορήσεις ηλικιωμένων και ελάχιστες δικές μου εμπειρίες, όπου το μάζεμα της ελιάς ήταν μια απίστευτη και επώδυνη εργασία για τους γονείς μας, παππούδες και γιαγιάδες μας. Ως ελάχιστο φόρο τιμής οφείλω να προσπαθήσω να αποτυπώσω αυτόν τον τρόπο και να καταδείξω τον ηρωισμό τους, ως προς το καθήκον τους, να αναθρέψουν τις οικογένειές τους.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας &Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνός στον Αστακό (φωτο make art)

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Αιτωλίας &Ακαρνανίας κ.κ Δαμασκηνό στον Αστακό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022(φωτο make art)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................