Οι πολίτες του Ξηρομέρου αποφάσισαν ότι επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου, θα είναι πάλι ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Έληξε οριστικά και αμετάκλητα με την θέληση των πολιτών

Ημερομηνία 6.10.2023 ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό, σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, παρουσία πλήθους πολιτών του Ξηρομέρου, ο νυν Δήμαρχος Ξηρομέρου, εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου την 8η του Οκτώβρη, η νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου, θα συνεχιστεί, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου και πρώην Προέδρου Εφετών κ. Αλέξανδρου Σάββα

                                                                             Αστακός 6 - 10 - 2023                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε στην κεντρική μας ομιλία στον Αστακό. Για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της μεγάλης ΝΙΚΗΣ , με όραμα, σχέδιο, δουλειά, με ήθος, αξιοπρέπεια και εμπειρία . Όλοι στον Αστακό σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 08:30 μ.μ.,  για ένα νέο Ξεκίνημα   στον Δήμο Ξηρομέρου.                                   ΑπότογραφείοΤύπουκαιεπικοινωνίας.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών...Από την χθεσινή ομιλία στην Πάλαιρο!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συμμετοχή, για την μαζική παρουσία και τη θερμή σας υποδοχή!Ο παλμός της χθεσινής μας συγκέντρωσης ήταν μοναδικός, σαν τους κατοίκους της πανέμορφης Παλαίρου! Η #Πάλαιρος μίλησε και επέλεξε: #Ανάπτυξη, πρόοδο, βήματα #σταθερά και #σίγουρα προς το μέλλον!
διαβαστε περισσοτερα

Νέα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Θεσσαλία, με σημαντική ανταπόκριση πολίτων από την Περιφέρεια, έπειτα από το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη. Αυτή η δεύτερη αποστολή ήταν μία κοινή προσπάθεια με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη συνδρομή του διευθυντή Κ. Γιαννόπολου.
διαβαστε περισσοτερα

e-nafpaktia.gr - Πολιτικό κλίμα: καθοριστικό για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές τού Νομού –Φαβορί όλοι οι εκλεγμένοι.

Πηγή:http://www.e-nafpaktia.gr
Ένας σημαντικός παράγοντας πού θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, είναι το πολιτικό κλίμα και ότι οι Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές είναι και πολιτικές. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, επηρεάζονται άμεσα πάντα από τίς Εθνικές εκλογές και αντίθετα. Στις Δημοτικές εκλογές παίζει πάντα καθοριστικό ρόλο η πολιτική συγκυρία και τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών, πού όσο πιο κοντά είναι χρονικά στις Δημοτικές εκλογές -όπως τώρα- τόσο πιο πολύ επηρεάζουν την ψήφο των Δημοτών.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Συγχωριανός μας Νίκος Τόντος υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ Δήμου ΩΡΩΠΟΥ

Ο Συγχωριανός μας ΝΙΚΟΣ ΤΟΝΤΟΣ υποψήφιος τοπικός σύμβουλος ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ Δήμου ΩΡΩΠΟΥ με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ


διαβαστε περισσοτερα

Ο Συμπατριώτη μας (Παπαδάτου Ξηρομέρου)Γεώργιος Χαραλάμπου υπ.Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης

διαβαστε περισσοτερα

Λήψη και μετάδοση αποτελεσμάτων Αυτοδιοικητικών Εκλογών

Η μετάδοση των αποτελεσμάτων των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας θα γίνει απευθείας από τα 1.704 Εκλογικά Τμήματα (586 στην Αιτωλοακαρνανία, 686 στην Αχαΐα και 432 στην Ηλεία) μέσω σύγχρονων και ασφαλών συσκευών που ήδη έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, προς το Υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο συγκέντρωσης και παρουσίασης των εκλογικών αποτελεσμάτων, όπως και στις Εθνικές Εκλογές  Μαΐου - Ιουνίου 2023.
διαβαστε περισσοτερα

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πλατεία της Κανδήλας

Πλημμύρισε η πλατεία της Κανδήλας από το σύνολο των μόνιμων κατοίκων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου Αλέξανδρου Σάββα .
Ο Αλέξανδρος Σάββας φανερά συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή και την πρωτοφανή ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας και πλαισιωμένος από τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, μίλησε για το σχέδιο του Συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»
διαβαστε περισσοτερα

Το «Olympian Land» είναι μια στρατηγική επιλογή που δικαιώνει τη Δυτική Ελλάδα!

«Το «Olympian Land» δεν ήταν απλά μία υπόσχεση που ως Περιφερειακή Αρχή κάναμε πράξη, αλλά μία στρατηγική επιλογή ανάπτυξης για την οποία αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Δημιουργήσαμε τη νέα ταυτότητα εξωστρέφειας της Δυτικής Ελλάδας, με στόχο να αποκτήσει ο τόπος μας ένα ισχυρό και διακριτό brand, να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητά του και να έλξει επισκέπτες. Ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνουμε για τη γη που επί 3.000 περίπου χρόνια διηγείται την ιστορία του ελληνισμού, έχοντας μάλιστα στην επικράτειά της ένα μοναδικό παγκόσμιο σύμβολο, την Αρχαία Ολυμπία» σημειώνει ο σημειώνει ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοψίζοντας τον τρόπο που η Ολυμπιακή Γη μπορεί και ενώνει τον τουρισμό, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, αλλά και την αγροδιατροφή.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την κεντρική προεκλογική συγκεντρωση της Βόνιτσας

Σήμερα - Παρασκευή 6 Οκτωβρίου Προεκλογικό Κέντρο Βόνιτσας 20.30 μ.μ.
 Ομιλία Γεώργιου Θεόδωρου Αποστολάκη
Η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής είναι μια ανάσα μακριά μας. Σας θέλουμε όλες και όλους εκεί, σε μια γιορτή της Δημοκρατίας, να δείξουμε τη Δύναμή μας!
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την κεντρική ομιλία του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 08:30 μ.μ. στον Αστακό.

Ημερομηνία 6.10.2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε στην κεντρική μας ομιλία στον Αστακό. Για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της μεγάλης ΝΙΚΗΣ και της συνέχειας στη νέα σελίδα που άνοιξε το 2019 στον Δήμο Ξηρομέρου, με όραμα, σχέδιο, δουλειά, χρηστή διοίκηση, μετρήσιμο έργο, αποτέλεσμα. Όλοι στον Αστακό λοιπόν Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 08:30 μ.μ., για να συνεχιστεί η θετική πορεία στον Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Video για την μελέτη ανάπλασης της Μαρίνας της Βόνιτσας

διαβαστε περισσοτερα

Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου Δημήτρης Τάγκας: Ο απολογισμός της Κοινότητας Αγραμπέλου 2019-2023 (video και φωτογραφίες).

διαβαστε περισσοτερα

Κώστας Καρπέτας: Την Κυριακή ξηλώνουμε το καθεστώς της Περιφέρειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
5/10/2023



Κώστας Καρπέτας: Την Κυριακή ξηλώνουμε το καθεστώς της Περιφέρειας


Την Κυριακή ξηλώνουμε το καθεστώς της Περιφέρειας. Αυτό τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, ενώπιον ενός πολυπληθούς και ενθουσιώδους πλήθους πολιτών, το οποίο κατέκλυσε τον χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης.
διαβαστε περισσοτερα

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ-«Προτεραιότητά μας είναι η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

«Προτεραιότητά μας είναι η αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η ενίσχυση του με πόρους και προσωπικό αλλά και ριζικές μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν πραγματική εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας και δικαιοσύνης στους πολίτες» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών υγείας, το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της διακίνησης φαρμάκων, την Ενιαία Λίστα Χειρουργείων και άλλες επείγουσες διατάξεις»
Η ομιλία του κ. Παπαθανάση στην Ολομέλεια της Βουλής
διαβαστε περισσοτερα

Ο Παπαδατιώτης Βασίλης Κόκκαλης υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού " ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ"

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................