ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου, στο πλαίσιο διοργάνωσης πολυθεματικής εκδήλωσης για τη γυναίκα, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 1 Απριλίου στο Λιμάνι του Αστακού, καλεί όλους τους Συλλόγους Γυναικών και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου να συμμετάσχουν με παραδοσιακά εδέσματα.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εξής τηλέφωνο για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών.
Γιάννα Ρεπάνη Ζούλα 6944 613595

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», την Κυριακή 12/03/2023 μεσημέρι, στη μουσική ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΕΣ» στο Περιστέρι.

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με  επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», την Κυριακή 12/03/2023 μεσημέρι, στη μουσική ταβέρνα «ΜΟΥΡΙΕΣ» στο Περιστέρι. Οι Παπαδατιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δ.Σ. πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι Κυριακής.
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης στο RGC 2023: «Να σκοτώσουμε τον παλιό κακό μας εαυτό για να δώσουμε στη νέα γενιά το μέλλον που της αξίζει»

Την ανάγκη ισχυρής και ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης, ως προϋπόθεση συνολικής ανάπτυξης της χώρας, καθώς και την ανάγκη να «σκοτώσουμε τον παλιό κακό μας εαυτό» - όπως χαρακτηριστικά είπε – επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μιλώντας στην έναρξη του 11ου Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης (RGC 2023) που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΝΑΚΑ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 6/3/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Στη Τοπική Κοινότητα Βάρνακα θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την Παρασκευή 17 Μαρτίου και ώρα 8:00 π.μ., προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και χλωρίωσης των δεξαμενών και του δικτύου ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Αίολος Αστακού, εγγραφή νέων μελών.

Το ΔΣ του ΑΜΣ Αιόλου Αστακού σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει επανεκκίνηση και εκ νέου εγγραφή μελών. Τα μέλη θα καταχωρούνται στο βιβλίο μελών και εφόσον είναι ταμειακώς τακτοποιημένα θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις διεργασίες του συλλόγου. Πλέον με το νέο καταστατικό του συλλόγου μας (καταχωρημένο στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου με αύξοντα αριθμό 13/22-06-23) η ετήσια συνδρομή κάθε μέλους ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ .Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος μπορεί να συμπληρώσει και να υπογράψει αίτηση εγγραφής στα παρακάτω καταστήματα:make art (Νίκος Χολής) Βιβλιοδρόμειο (Βαγγέλης  Δεστούνης)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................