5 Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων 2017...27 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2017 Συρράκο

διαβαστε περισσοτερα

''Ηπειρώτικο Σεργιάνι'' Στο Μύτικα Αιτ/νιας

Τραγουδώντας την Παράδοση της Ηπείρου στις 8 Αυγούστου στον Μύτικα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας!!!! Με συμμετοχή του συμπατριώτη μας και εξαίρετου μουσικού-τραγουδοποιού της δημοτικής παράδοσης ΣΤΑΘΗ ΠΟΛΥΖΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Χαμός και στο Ξηρόμερο. Τέσσερις μονάδες παραγωγής ρεύματος για αδειοδότηση με βιορευστά και βιοέλαια !!!!! Του Χρήστου Κολοβού

διαβαστε περισσοτερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

ΦΟΡΕΑΣ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.» E-Mail: koinofelisxiromerou@gmail.com Τηλ. 2646041482                                                                                                                              

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
Α/Α
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 1 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» 6-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ''

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» σας προσκαλεί στην εκδήλωση, που διοργανώνει με την συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου στον αύλειο χώρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (Παραλιακή οδός Αστακού)  στις 13 Αυγούστου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 8:00 μ.μ. με θέμα α) Την παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Δ. Λαζαρόπουλου «Η Χρυσοβίτσα χτες και σήμερα» που εξέδωσε ο Σύλλογός μας και β) Την παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου «Το Καλοκαίρι των Αβάρων». Την εκδήλωση συντονίζει ο Αλέξανδρος Σάββας, Πρόεδρος Εφετών και  επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Στις 3 Αυγούστου σε πλήρη λειτουργία η Ιόνια Οδός

Με το «καλημέρα» του Αυγούστου, τίθεται σε λειτουργία η δεύτερη ζώνη διοδίων της Ιονιας Οδού. Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 1η προς Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, θα ξεκινήσει η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων της Κλόκοβας, καθώς και των πλευρικών σταθμών του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Μεσολογγίου, με χρέωση 2,95 ευρώ και 1,25 ευρώ αντιστοίχως για τα ΙΧ.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη :Πρωινό σεργιάνι

Με το φωτογραφικό μας φακό Αυγουστιάτικο πρωινό στη Μπαμπίνη ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
FOTO:

διαβαστε περισσοτερα

Μαχαιρά Ξηρομέρου σήμερα(foto)

 Πρωινός καφές στη Μαχαιρά Ξηρομέρου


διαβαστε περισσοτερα

Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Η άμεση ολοκλήρωση καταγραφής των ζημιών που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η έγκαιρη αποζημίωση των παραγωγών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος στα γραφεία  του ΕΛ.Γ.Α. Πάτρας.
διαβαστε περισσοτερα

Αστακός--επειδή δεν είναι όλα γκρίζα !!!!!!!!

φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης
Αξιέπαινη η ενεργεία του Δήμου Ξηρομέρου να τοποθετήσει ξαπλώστρες σε δυο μικρές πλαζ στον Αστακό(έσχατο Λαγκαδά και Γουλιά- Χοβολιό) αξιοποιώντας έτσι πολύ περισσότερο τις δυο αυτές παράλιες δίνοντας την δυνατότητα στους λουόμενους να απολαύσουν με καλύτερες συνθήκες το κολύμπι .
Παράλληλα δε με τις ντουζιέρες και τις καμπίνες που έχουν τοποθετηθεί προσελκύουν πάρα πολλούς συντοπίτες μας που επιζητούν κάτι διαφορετικό απο την καθημερινότητα της κεντρικής πλαζ.
Το επόμενο στάδιο πρέπει να είναι και ο καθαρισμός του βυθού έστω και στα πρώτα μετρά απο τις πέτρες Ας ελπίσουμε ότι θα είναι και αυτός ένας στόχος που θα επιτευχθεί.




διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................