Φώτο σε άσπρο -μαύρο(τα παιδιά της Ρίγανης)

Φωτογραφία (με ιδιαίτερο χιούμορ) τη δεκαετία του 1960 οι νεαροί τότε Ριγανιώτες πηγαίνοντας σε γάμο στο Πρόδρομο Ξηρομέρου. Γιάννης Μουρκοβίτης -Ασημάκης Γραμμένος (καβάλα στο γάιδαρο) πίσω διακρίνεται η Ρουμπίνη Μουρκοβίτη& Γιώργος Γιαννούλης . Όπως τους αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Παχή.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Μουρκοβίτη για το φωτογραφικό υλικό
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα 15η Οκτωβρίου«Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας»

Η 15η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως «Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας», με σκοπό να υπενθυμίζει τη συμβολή της γυναίκας στην αγροτική παραγωγή, στην αγροτική οικονομία και στην αγροτική κοινωνία, και να αναδεικνύει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
διαβαστε περισσοτερα

Νέες αγρότισσες στην Π.Δ.Ε

Απ. Κατσιφάρας : Ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης της υπαίθρου οι ελληνίδες αγρότισσες – 410 νέες αγρότισσες χρηματοδοτούνται με 7.805.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφορεί η Β έκδοση του βιβλίου "Ταξιδεύοντας στο χρόνο" Λεύκωμα αναμνήσεων της "Μεδεών" Κατούνας και των αθλητικών σωματείων των χωριών του Δήμου Μεδεώνος.

Η φωτογραφία είναι στο βιβλίο μου - λεύκωμα με τίτλο "Ταξιδεύοντας στο χρόνο"  Λεύκωμα αναμνήσεων της "Μεδεών" Κατούνας και των αθλητικών σωματείων των χωριών του Δήμου Μεδεώνος. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις
Ίαμβος, 2008 Χ. Τρικούπη 31 Αθήνα τ.κ. 10681 Τηλέφωνο: 2103300443 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΑΜΒΟΣ
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστίες του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου" προς τον Φαρμακοποιό Μαντζαρη Παναγιώτη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον φαρμακοποιό κο. Μάντζαρη Παναγιώτη, οποίος από το φαρμακείο του διέθεσε δωρεάνΦαρμακευτικό Υλικό στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.
διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Φεύγας: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης αποτελεί επιλογή νίκης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!

Με αφορμή την επιλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη για τη θέση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 18/10/2018 και Παρασκευή 19/10/2018 και ώρες 9:30 – 14:30 θα διανεμηθούν προϊόντα από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους). Θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Οι ωφελούμενοι δημότες θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρου Αστακού. Παρακαλώ για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2646360531.
διαβαστε περισσοτερα

Ο.Α.Σ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ : 17 Οκτωβρίου συλλαλητήριο στην Αμφιλοχία

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................