ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες σε άριστη κατάσταση.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6978991032 - 6978991025 - 2646042538



διαβαστε περισσοτερα

Θωμας Μπαρπαρούσης: ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ…… Φωτο Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΑΧΑΙΡΑ !

Αυτή είναι η νέα Παιδική Χαρά Μαχαιρά…. Ολοκληρωμένη, σύγχρονη , πληρούσα  όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους- τα παιδιά και τα εγγόνια μας… Καινούργιες κούνιες, τραμπουλίνο, και ένα σωρό άλλα παιχνίδια, που θα ξελογιάσουν τους μικρούς επισκέπτες της και θα τους αφήσουν ανεξίτηλες εικόνες μνήμης.Και προπαντός,  δάπεδο τεχνικού χλοοτάπητα για την προστασία των παιδιών, περιφραγμένη και φωταγωγημένη με λαμπτήρες led !  Τι; Δεν βλέπετε , στη φωτό, τίποτα από αυτά ;  Δίκιο έχετε. Όχι, δεν είναι οφθαλμαπάτη… Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Είναι η αλήθεια, που κάποιοι την αποκρύπτουν , επιμελώς, γιατί θα χάσουν ψηφαλάκια, αν δεν την αποκρύψουν… Αν αλλάξουν μια λάμπα, ή αν βουλώσουν μια τρύπα με ένα σακουλάκι  ψυχρή άσφαλτο θα δείτε-όπως βλέπετε πάντα-απανωτές φωτογραφίες, προφίλ και  ανφάς. Σε λίγο - και όσο πλησιάζουν οι εκλογές- θα χρησιμοποιούν και drones  για να μη χάσετε τις αφ υψηλού, μοναδικές εικόνες !Και μη νομίζετε ότι αυτό συμβαίν…
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Κυριακή 17 Ιουλίου το εξάμηνο μνημόσυνο του Κώστα Διον.Ζαρκαδούλα

Την Κυριακή 17 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης μετά το πέρας της θείας λειτουργίας  θα τελεστεί το εξάμηνο μνημόσυνο υπερ αναπαύσεως της ψυχής του Κώστα Ζαρκαδούλα. Σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας civid19
διαβαστε περισσοτερα

Το καταπράσινο νησί του Ιονίου !!!

https://akarnanika.blogspot.com/Το νησί βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά παρά την κοντινή του απόσταση ανήκει διοικητικά στην περιφερειακή ενότητα Λευκάδας μαζί με άλλα μικρά νησιά της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Η παράσταση «Μιλώ για σένα, Πατρίδα» από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου στον αύλειο χώρο του Μουσείου Κατράκη

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, προσκαλούν τους πολίτες στη θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «Μιλώ για σένα, Πατρίδα», που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κατράκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.Η θεατρική παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 και αποτελεί μία προσπάθεια σύνδεσης των δράσεων του Μουσείου Κατράκη  με το κτίριο Χρυσόγελου προκειμένου να αναδειχθεί το Μουσείο Κατράκη ως χώρος ενεργού πολιτισμού και ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18 Ιουλίου του 2022 και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Μουσείου, στο Αιτωλικό.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΝΥΧΤΕΣ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ»Εξάλλου, η  Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας / Τομέας Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στην περιοχή Δασάκι, στο λιμάνι της Ι.Π Μεσολογγίου, την Τετάρτ…
διαβαστε περισσοτερα

Φεύγας: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να «μαζέψει» τα στελέχη του

15 Ιουλίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ ελληνική οικονομία είναι ανθεκτική στις πιέσεις που παρατηρούνται σε πολλά επίπεδα και με σύμμαχο της την ανάκαμψη του τουρισμού, θα καταφέρει να επανέλθει σε υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης ακόμα και μέσα στο ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον που βρισκόμαστε, υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Flash της Θεσσαλονίκης, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ_Ν.ΜΩΡΑΊΤΗΣ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στις 11/07/2022 στο θέμα σχετικά με την πρόσφατη απόφαση υπ’ αριθμό 1149/2022 του ΣτΕ για την ποικιλία «Ελιά Καλαμών» και την Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) «Ελιά Καλαμάτας»(VIDEO)

Μεταξύ άλλων Μωραΐτης Νίκος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με την Λαϊκή Συσπείρωση τόνισε:Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες ελαιοπαραγωγοί της ποικιλίας Καλαμών στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας που παράγει σχεδόν την μισή εγχώρια παραγωγή. Βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της Ε.Ε. και των ελληνικών κυβερνήσεων διαχρονικά, που στηρίζουν και οι περιφερειακές αρχές.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 15.7.2022Αριθ. πρωτ.: 6551 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική Δημόσια συνεδρίαση, δια ζώσης την 19η Ιουλίου 2022, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 03:15 μ.μ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2022. 2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΝΠΔΔ ΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ'. 3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ-ΟΠΕΚΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. 4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ 2021 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡ. 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 12 ΤΟΥ Ν. 4795/2021. 5. ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ, …
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΆΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ.Κατατέθηκε πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης στην πρόσκληση «Παρεμβάσεις με στόχο την βελτίωση του Δημόσιου Χώρου».

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΝΑΙ, ΣΤΟ 4ο ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. Γράφει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Στη φωτο ο Ομιλητής κ. Γιώργος Μπουλμπασάκος, έχοντας αριστερά του τον κ. Λευτέρη Μάντζαρη, πρόεδρο ΚΕΔΗΞ
Μια ιδιαίτερη και πλήρη ενημέρωση για τον covid 19, την πορεία και την εξέλιξή του, με τις μεταλλάξεις, που συνεχώς εμφανίζονται και απειλούν την παγκόσμια υγεία, έκανε ο έμπειρος και γνωστός στο Πανελλήνιο ιατρός  Γιώργος Μπουλμπασάκος, Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ‘’Ευαγγελισμού’’, του Μεγαλύτερου Νοσοκομείου της χώρας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................