ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου από την φετινή χρονιά εγκαινιάζει μια νέα δυναμική πολιτιστική δραστηριότητα, με τη δημιουργία τμήματος χορωδίας Ηπειρώτικου Παραδοσιακού Δημοτικού Τραγουδιού και τραγουδιών από την υπόλοιπη Ελλάδα. Υπεύθυνος διδασκαλίας και καλλιτεχνικής διεύθυνσης ο Μουσικοδιδάσκαλος και Μαέστρος, Στάθης Πολύζος. Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα του συλλόγου, Θερμοπυλών 101 στο κεντρικό Χαϊδάρι. ► Κάθε Τετάρτη από ώρα 19:00 έως 20:00 Η συμμετοχή είναι 10€ τον μήνα. Εγγραφές γίνονται καθημερινά και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6944998830 & 6970237230 & 6972554951 & 6985640680
διαβαστε περισσοτερα

Ξήλωσαν και πήραν τα πλέγματα από την περίφραξη του γηπέδου του χωριού μας

Για άλλη μια φορά  άγνωστοι ξήλωσαν και πήραν  τα πλέγματα από την περίφραξη του γηπέδου του χωριού μας.(Κάποιοι μόχθησαν για να γίνει αυτό το γήπεδο τόσο σε προσωπική εργασία η καταβάλλοντας χρηματικό ποσό ώστε η νεολαία του χωριού μας να βρίσκει διέξοδο μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.)Φαίνεται πώς οι εν λόγο ''κύριοι'' δεν θέλουν να αφήνουν δουλειές στη μέση και γιαυτό το λόγο επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν την καταστροφή,καθώς πριν από ένα χρόνο περίπου ξήλωσαν την περίφραξη του γηπέδου εδώΤα κίνητρα τους πραγματικά παραμένουν ανεξήγητα η δεν θέλουν η νεολαία του χωριού μας να βρίσκει μια παραγματικά διέξοδο μέσα από τον αθλητισμό  και προχώρησαν σε τέτοιου είδους καταστροφές η ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ μερικά συρματοπλέγματα χαμηλής αξίας.
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση βιβλίου Νίκου Καρατζένη''Με τους ποιμένες στη Πίνδο αρχέγονη εστία Νομαδισμού''

Ο Μπάμπης Τσελεπής γράφει για τον Ν.Καρατζένη O Νίκος Καρατζένης γεννήθηκε το 1952 στο χωριό των Τζουμέρκων Πράμαντα (Ν Ιωαννίνων).Μεγάλωσε σε περιβάλλον που όλοι ήταν ποιμένες(βοσκοί αιγοπροβάτων), ακολουθώντας και ο ίδιος από μικρό παιδί τα κοπάδια της οικογένειάς του και των άλλων νομάδων από τα βουνά στα χειμαδιά .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................