Αστακός :Η Γαλήνη και η ηρεμία της θάλασσας

Η  Γαλήνη και η ηρεμία της θάλασσας δεν συγκρίνετε με τίποτα (φωτο Χρήστος Κυριαζής)


Να σ' αγναντεύω, θάλασσα, να μη χορταίνω,
απ' το βουνό ψηλά
στρωτήν και καταγάλανη και μέσα να πλουταίνω
απ' τα μαλάματά σου τα πολλά.
Απόσπασμα 
Κώστας Βάρναλης
διαβαστε περισσοτερα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ:Η Εθνική Ελλάδος στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η Εθνική Ελλάδος στέφεταιπρωταθλήτριαΕυρώπης στο ποδόσφαιρο, νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια Πορτογαλία με 1-0. Το γκολ σημείωσε στο 56ο λεπτό ο 
διαβαστε περισσοτερα

Επιτροπή Αγώνα .ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ για τις ΦΥΤΕΙΕΣ..!

Αδιάφορος και αποστασιοποιημένος ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νησιών, κος Νικόλαος Παπαθεοδώρου προς την Επιτροπή Αγώνα των Φυτειών και το σημαντικό πρόβλημα με τις τρεις μονάδες βιορευστών στις Φυτείες και παρά τα συντριπτικά επιχειρήματα των μελών της. Η Επιτροπή Αγώνα επισκέφθηκε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση το μεσημέρι της 3ης Ιουλίου 2019, στο γραφείο του Συντονιστή, προκειμένου να ανακαλέσει την αυθαίρετη και διάτρητη νομικά και επιστημονικά απόφασή του, για εγκατάσταση των τριών μονάδων παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από καύση κάθε είδους και άγνωστης προέλευσης, δηλαδή δίχως κανένα έλεγχο βιορευστών στην περιοχή των Φυτειών.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ -ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη  03 Ιουλίου  2019 στο γήπεδο Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ   ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστώνΑ.Ε.Κ. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ-ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Το Καλοκαίρι στο χωριό....

Πολλοί συγχωριανοί μας προγραμματίζουν τις διακοπές τους. Κάποιοι πάλι, ψάχνουν την ευκαιρία για ένα πέρασμα απ’ το χωριό μας, για ξεκούραση, δουλειές αλλά και διακοπές!

Εδώ στη Μπαμπίνη, οι συγχωριανοί μας που ζουν μακριά, θέλοντας να επισκεφτούν τον τόπο τους, συνδυάζοντας και τις διακοπές την περίοδο του καλοκαιριού, έρχονται να ζήσουν λίγες μέρες ξεκούρασης, ηρεμίας και ξενοιασιάς, αλλά και να συναντήσουν τους συγγενείς και τους συγχωριανούς τους. Το καλοκαίρι στη Μπαμπίνη, όπως συνήθως και σ’ όλα τα χωριά διοργανώνονται εκδηλώσεις.  Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Πολιτιστικός Σύλλογοςδιοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις η προσέλευση του κόσμου είναι ΜΕΓΑΛΗ , με αποτέλεσμα οι εκδηλώσεις, να έχουν καθιερωθεί και να διαρκούν 5-6 μέρες με γλέντια, χορευτικά συγκροτήματα, πάρτι νεολαίας, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις,ποδοσφαιρικούς αγώνες, περιπάτους σε αρχαιολογικούς χώρους και επισκέψεις σε μοναστήρια κ.α.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................