ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Βρισκόμαστε 1 μήνα περίπου πριν το Πάσχα και μπορούμε να έχουμε μία μόνο πρώτη ματιά στο τι καιρό θα έχουμε αρχικά την Μεγάλη Εβδομάδα και μετέπειτα την Κυριακή του Πάσχα που πέφτει 16 Απριλίου.

διαβαστε περισσοτερα

Ανοιχτή πρόσκληση για τη "συνάντηση γνωριμίας" του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Ανοιχτή πρόσκληση στους εργαζόμενους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου - που κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και εργάζονται στην Αθήνα - για να συμμετέχουν στην πρώτη «συνάντηση γνωριμίας» απευθύνει, ο νεοσύστατος «Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων». Η συνάντηση θα γίνει στο αμφιθέατρο της ΕΣΗΕΑ, το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι. Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται:
διαβαστε περισσοτερα

Ακολουθία Γ΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ στον ιερό ναό ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ

Σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, Γ' Εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο (Γ' Στάση) στον ιερό Ναό Αγ.Νικολάου Μπαμπίνης χοροστατούντος τουΠατήρ Κων/νου Φλωρόπουλου.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ α θ ο ρ ί ζ ο υ μ ε
διαβαστε περισσοτερα

Σπίρτζης: Μεγάλη Πέμπτη στην Πάτρα θα γιορτάσουμε την παράδοση της Κορίνθου-Πατρών

Ραντεβού την Μεγάλη Πέμπτη, στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, έδωσε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, "για να γιορτάσουμε και την παράδοση του νέου δρόμου (σημ.Κορίνθου-Πατρών). Θα πηγαίνουν οι πολίτες επιτέλους, μετά από πάνω από μία δεκαετία στην Πάτρα με νέο δρόμο"
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................