Με επιτυχία το καλλιτεχνικό φεστιβάλ από τους μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα Αττικής στην Πλατεία Συντάγματος ,σήμερα Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 (παρουσιάστηκε θεατροποιημένο ποιητικό έργο του εκπαιδευτικού (συμπατριώτη μας) Γιάννη Γερογιάννη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άνθρωποι πριν ακόμη μάθουν να μιλάνε, χρησιμοποίησαν τις εικόνες για να συνεννοούνται ζωγραφίζοντας τους τοίχους.

Αυτό είναι τέχνη η επικοινωνία
Γι’ αυτό κι εμείς επικοινωνούμε σήμερα με τον κόσμο, με την τέχνη μας. Τέχνη είναι η ομορφιά, η επικοινωνία, ο κόσμος της Ελευθερίας και της Δημιουργίας. Ανοίγεις τα
φτερά σου και πετάς και δίνεις ομορφιά και όνειρα.
Στα όνειρα ταξιδέψαμε σήμερα με τους μαθητές του καλλιτεχνικού σχολείου Γέρακα, στην ομορφιά και στην δημιουργία. Θέατρο διαδραστικό, εικαστικάποιητικές και κινητικές εικόνες. Δράσεις που εξυψώνουν τον πολιτισμό και τον άνθρωπο εκτυλίχθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στην οδό της Ερμού.

Ο Γερογιάννης Γιάννης εκπαιδευτικός και δημιουργός, Θεατροποιημένης ποίησης βρέθηκε μαζί μας, μαζί με την ξεχωριστή ποιήτρια και εκπαιδευτικό Λίτσα Δημητροπούλου, την Λια Καζαντζή, τον Σπύρο Κούλη και ζήσαμε μαζί με τα παιδιά του καλλιτεχνικού σχολείου στιγμές ομορφιάς και δημιουργίας.


Σας ευχαριστούμε για όλα.
foto-video Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

Ταεκβοντό: Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον "Κένταυρο Αστακού" 4η θέση για την Κων/να Ζούλα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 9-11 Μαρτίου 2018 στη Πάτρα

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 9-11 Μαρτίου 2018 Πάτρα...
Ο Σύλλογος μας συμμετείχε με την αθλήτρια ΖΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ η οποία μετά από δύο αγώνες κατέλαβε την 4η θέση... 

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ "ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ . . . . ΝΕΡΑΚΙ.!"

Γράφει: Ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Παλιούρας τ.Χρήστου
Είναι γνωστό ότι το χωρίο μας έπασχε από έλλειψη νερού όχι μόνο άρδευσης άλλα κυρίως ύδρευσης. Το πρώτο δίκτυο ύδρευσης κατασκευάσθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 50. Μέχρι τότε οι βασικές ανάγκες καλύπτονταν με τη μεταφορά νερού από τα κατά τόπους πηγάδια με τα γνωστά μεταφορικά μέσα(άλογα,γαϊδούρια η μουλάρια),(υπήρχαν και ενα-δυο κάρα) .
διαβαστε περισσοτερα

Εξελέγη το πρώτο Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας

Η Ένωση Δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας είναι πια μια πραγματικότητα. Με την έγκριση του καταστατικού της (Αρ. 19/18-7-2016 Ειρηνοδικείο Αγρινίου), ακολούθησε η εκλογή του πρώτου της Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό του Νομού, κατά το καταστατικό μας, με έδρα το Αγρίνιο και το οποίο έχει ως εξής:

διαβαστε περισσοτερα

Οι χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας σε 16 φωτογραφίες βγαλμένες από τα παραμύθια

Κάθε Μάρτιο συμβαίνει ένα φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική ύπαιθρο.Ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα, από τις χιλιάδες ανθισμένες ροδακινιές!Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηρόδοτος αναφέρει πως σε αυτά τα μέρη βρίσκονταν οι περίφημοι «Κήποι του Μίδα».


Δείτε φωτο εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................