Την Τρίτη 19 Μαρτίου στο Αγρίνιο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Φαρμάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Τις ημερομηνίες παρουσίασης των υποψηφίων του σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο του στην Αιτωλοακαρνανία θα παρουσιαστεί στο Αγρίνιο την Τρίτη 19 Μαρτίου.  Σημειώνεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί στην Πάτρα για τις 20 Μαρτίου 2019 η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαΐας, η οποία όμως για λόγους “ανωτέρας βίας” όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, δεν θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:(εδώ)
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μοναστηρακίου " Ιωάννης Κουτρουλός" Σας εύχεται Καλή Σαρακοστή

Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Μοναστηρακίου " Ιωάννης Κουτρουλός" Σας εύχεται Καλή Σαρακοστή και σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 11 Μαρτίου απο 9 π.μ θα προσφέρει στην πλατεία του χωριού λαγάνες,χαλβά,ελιές & τουρσί για όλους.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστούμε!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση-Κάλεσμα του Δήμου Ξηρομέρου

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες της Πόλης του Αστακού, Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης, σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς.
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα για την Ημέρα της Γυναίκας

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάραςσε μήνυμα του για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) αναφέρει τα εξής:
διαβαστε περισσοτερα
Ανακοίνωση από το Κέντρο Κοινότητας ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ανακοίνωση από το Κέντρο Κοινότητας ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                              Αστακός , 07.03.2019
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Δημαρχείο Αστακού
Ταχ. Κωδ: 30006
Τηλέφωνο: 26463-60531
Πληροφορίες: Λύτρα Άννα
E-mail: kentrokoinotitas_xiromerou@1290.syzeuxis.gov.gr
Φαξ: 26460-42531

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Γραφείο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό θα παραμείνει κλειστό κατά τις ημερομηνίες 14/03/2019 και 15/03/2019 λόγω σεμιναρίου εκπαίδευσης των υπαλλήλων.
διαβαστε περισσοτερα

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2019 Του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Ο Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί  την 17 Μαρτίου 2019 ημέρα Κυριακή στην μουσική ταβέρνα « ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ » οδός Κειριαδών 160 & Χαμοστέρνας, Κάτω Πετράλωνα, 210 3471165.  Ώρα προσέλευσης 13:00. Η συμμετοχή κατ’ άτομο καθορίστηκε στα  € 20 και περιλαμβάνει πλήρες και προσεγμένο μενού. Αλλά πάνω απ΄ όλα  στην τιμή περιλαμβάνονται το κρασί και τα αναψυκτικά. ( όσο πιείτε…..) Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση του Συλλόγου μας και να περάσετε με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας μια όμορφη βραδιά με ποιοτική ελληνική μουσική και  τραγούδια σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Για προσκλήσεις και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Δημήτρης Στεργίου 210 2625406, 6972660909, Μαρία Δημητρουλή, 6942512924, Αλέξης Κατσιγιάννης 6974643724 & Γεώργιος Χαραλάμπους 210 6141349, 6944946873.                  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
διαβαστε περισσοτερα

Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ. Αν εφαρμοστεί το σχέδιο οριοθέτησεις Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.), θα είναι ένα έγκλημα σε βάρος του λαού της περιοχής και άλλων γειτονικών περιοχών- Δελτίο Τύπου

«Η δήθεν αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  συνεχίζοντας στη ρότα των κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και για να εξυπηρετήσει συμφέροντα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο ιχθυοκαλλιεργειών τούς παραχωρεί δημόσιες δασικές και θαλάσσιες εκτάσεις.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΣΥ:Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 ΏΡΑ 6 μ.μ,στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ (πλατεία Βικτωρίας) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................