Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δήμητρας Μακρυγιάννη - Χασακή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αλυζίας).

Πηγή: Προσωπική σελίδα Facebook.
Αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Ιωάννη Τριαντάφυλλάκη και τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη του, να συμμετάσχω στις ερχόμενες εκλογές ως Δημοτική Σύμβουλος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους εκείνους που με την ψήφο τους θα με στηρίξουν και θα δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου!!! Με δύναμη Ελπίδας συνεχίζουμε.. Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση
Δήμητρα Μακρυγιάννη - Χασακή
διαβαστε περισσοτερα
Η περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης #EUGreenWeek 2023 και στον Δήμο Ξηρομέρου.

Η περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης #EUGreenWeek 2023 και στον Δήμο Ξηρομέρου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 31/5/2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O Δήμος Ξηρομέρου φιλοξενεί ξανά φέτος τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική εκδήλωση της Ευρώπης #EUGreenWeek 2023 και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους συλλόγους επιθυμούν να συμμετέχουν στην πολυθεματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Αχελώο -Λίμνη Στράτου την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Την Δευτέρα 5 Ιουνίου ο Δήμος Ξηρομέρου, θα υποδεχθεί φυσιολάτρες φοιτητές και καθηγητές από το Γεωπονικό Πανεπιστημίο Αθηνών, που έρχονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών, να γνωρίσουν το βελανιδόδασος Ξηρομέρου. Οι Σύλλογοι που επιθυμούν τη συμμετοχή τους να επικοινωνήσουν με το 2641360613 κα Τσακανίκα και 6945915846 κα Ταπραντζή για κράτηση της θέσης. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-Αγώνας για ένα κομμάτι ψωμί | Οι ιστορίες του παππού Αλέξη!(Βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΗ αληθινή ιστορία του παππού Αλέξη: Αγώνας, πανηγύρια και επιπτώσεις εμφύλιου πολέμου!
διαβαστε περισσοτερα

Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Αστακού

ΑνακοίνωσηΤην Κυριακή 4 Ιουνίου θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Αστακού στις 7 το απόγευμα. Την Δευτέρα 5 Ιουνίου θα γίνει λειτουργία και στον ναό Αγίου Νικολάου και στην Παναγία Φανερωμένη.

Εκ του εκκλησιαστικού συμβουλίου 
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές «καλή επιτυχία»

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τουςμαθητές«καλή επιτυχία» κι ιδιαίτερα σε δύο αθλητές μας, που παρά το φόρτο τον μαθημάτων ήταν πάντα παρόντες σε όλη τη δύσκολη χρονιά της ομάδας μας χωρίς να παραμελήσουν το στόχο τους  για μόρφωση! ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΘΑΝΟ ΦΡΑΙΜΗ σας ευχόμαστε ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να σας ευχηθούμε.Τα πάντα στη ζωή να έρχονται θετικά κι εμείς να σας παρακολουθούμε και να καμαρώνουμε!Το Δ.Σ. του Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Σε Παντάνασσα, Παραβόλα, Παναιτώλιο και Καινούργιο περιόδευσε ο Υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣε Παντάνασσα, Παραβόλα, Παναιτώλιο και Καινούργιο περιόδευσε ο Υπ.Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Παπαθανάσης02/06/23Συνεχίζει τις επισκέψεις του στο νομό ο Υπ.Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάσης Παπαθανάσης.Το πρόγραμμά του  είχε επισκέψεις στις τοπικές κοινότητες Παντάνασσας, Παραβόλας, Παναιτωλίου και Καινούργιου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ευχαρίστησε για την τεράστια στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τιμώντας τον με την ψήφο τους.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Πρόγραμμα περιοδειών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της Κομματικής Οργάνωσης Αιτωλοακαρνανίας τους ΚΚΕ και τις επόμενες μέρες για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός.
διαβαστε περισσοτερα

Φεύγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμασά τα ίδια ψέματα(ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ"Οι πολίτες έχουν κουραστεί από τα ψέματα και τα fake news. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να τα αναμασά, παρότι οι πολίτες  αποδοκίμασαν την τοξικότητα, αναζήτησαν και επιβράβευσαν την αλήθεια, την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα.”
διαβαστε περισσοτερα

Ξενάγηση εκπροσώπων της Ε.Ε. σε έργα του ΕΣΠΑ στην Αιτωλοακαρνανία

Με πολύωρη ξενάγηση σε χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ έργα που υλοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία ολοκληρώθηκε η διήμερη  επίσκεψη των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βρέθηκαν στην πόλη του Αγρινίου  για να συμμετέχουν σε Επιτροπές Παρακολούθησης  για την πορεία του ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και τη στοχοθεσία της νέας προγραμματικής περιόδου «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».
διαβαστε περισσοτερα

Ενημερωτικές ημερίδες για την παρουσίαση και τον εμπλουτισμό του Ψηφιακού Συστήματος Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του έργου «Ψηφιακό Σύστημα Πολυεπίπεδης Ανάδειξης της Ιστορίας και του Πολιτιστικού Αποθέματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», έχει παραλάβει και λειτουργεί ήδη την πύλη προβολής περιεχομένου και υπηρεσιών (portal),
διαβαστε περισσοτερα

Φ. Ζαΐμης:«Διαμορφώνουμε εργαλεία για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη κάθε τόπου» - Συνεδρίασε το Δίκτυο ΣΕΑΔΕ στην Αμαλιάδα

Σε αναλυτική παρουσίαση των έργων,  που υλοποιήθηκαν και όσα είναι εν εξελίξει στον τομέα ευθύνης του προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΣΕΑΔΕ που έγινε τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στην Αμαλιάδα.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, στο Δήμο Αμφιλοχίας

Ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, στο Δήμο ΑμφιλοχίαςΣε συνέχεια των ημερίδων ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής, που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Ναυπακτίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με τη διεξαγωγή των επόμενων δύο ημερίδων στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Απώτερος σκοπός, η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας  των ωφελούμενων ΤΕΒΑ, με προτάσεις ορθής διαχείρισης δυσλειτουργικών σκέψεων και συναισθημάτων, καθώς και παροχής συμβουλών εργασιακής απασχόλησης, προς την εξασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και άμβλυνσης των αισθημάτων κατωτερότητας και κοινωνικού αποκλεισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Η κρίσιμη διορθωτική κίνηση Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος*

Η κρίσιμη διορθωτική κίνησηΓράφει ο Γιώργος Παληγεώργος*Περιδιαβαίνοντας πόλεις και χωριά στην Αιτωλοακαρνανία με φίλους και συντρόφους ως υποψήφιος βουλευτής του Μ.Ε.Ρ.Α. 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ για τις  εκλογές της 21ης Μάη 2023,  συνάντησα πολίτες που οι συμπεριφορές τους ποίκιλαν. Έκανα μια προσπάθεια ταξινόμησης   συμπεριφορών των Αιτωλοακαρνάνων πολιτών, που τις προσομοιώνω με τις συμπεριφορές των Ελλήνων πολιτών της επικράτειας*,  που έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα επισκέψεων και συναντήσεων με πολίτες του Υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόγραμμα επισκέψεων και συναντήσεων με πολίτες του Υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση

2.6.2023Ανακοινώθηκε το  πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων με πολίτες του Υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Θανάση Παπαθανάση, το οποίο έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Ευχές για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Απευθύνουμε τις ειλικρινείς και θερμές μας ευχές για καλή  επιτυχία με δύναμη και αισιοδοξία σε όλες τις μαθήτριες και  τους μαθητές του Δήμου μας, που ξεκινούν τις πανελλαδικές  εξετάσεις.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................