Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως: Αγιασμός για την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου.

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' για την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 & ώρα 7:00μ.μ θα πραγματοποιήσει αγιασμό στην αίθουσα εκδηλώσεων του π.Δημαρχείου Φυτειών.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
διαβαστε περισσοτερα

Σταθμός Μέτρησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης εγκαταστάθηκε στο Αγρίνιο

Μεταφερόμενο Σταθμό Μέτρησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης «Airpointer»τοποθέτησε πρόσφατα στο Αγρίνιο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της Κοινοτικής Οδηγίας της Ε.Ε. που αφορά τα «Μέτρα για τη βελτίωση και διαχείριση της ποιότητας του ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος» και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.
διαβαστε περισσοτερα

Περισσότερες φωτογραφίες από το 3ο Ξηρομερίτικο σεργιάνι στη παράδοση (Ο.Π.ΣΥ.Ξ)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το 3ο Ξηρομερίτικο σεργιάνι που πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στο Γκάζι.

Φωτο:Μπαμπίνη ΙΝ

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ:Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά  στη διανομή  διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στο Αγρίνιo.
Η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος διανομής Τροφίμων προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ σε συνεργασία, πάντα, με τους Εταίρους της Σύμπραξης. Έχει ολοκληρωθεί το προηγούμενο διάστημα η διανομή Βασικής Υλικής Συνδρομής (υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, βρεφικές πάνες) καθώς και των ειδών παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλατα, ντοματοπολτός) ενώ συνεχίζεται η διανομή Νωπού Κρέατος και ειδών οπωροπωλείου (μήλα και πατάτες).
Η ΑντιπεριφερειάρχηςΒρέθηκε σήμερα στη διανομή που γίνεται στο Αγρίνιο συνοδευόμενη από την υπεύθυνη υλοποίησης του έργου κ. Δημητρούκα Γεωργία και από στελέχη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, παρόντος και του αντιδημάρχου Αγρινίου κ. Κώστα Καλαντζή . Σε δήλωσή της αναφέρει: Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Εταίρους της Σύμπραξης καθώς και τα υπηρεσιακά …
διαβαστε περισσοτερα

Δυτική Ελλάδα: 1.731 νέοι αγρότες χρηματοδοτούνται με 33.414.500 ευρώ - Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση υλοποίησης του υπομέτρου 6.1 "Εγκατάσταση Νέων Γεωργών"

Την απόφαση ένταξης επιπλέον 9 νέων δικαιούχων αγροτών στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020», που θα ενισχυθούν με το συνολικό ποσό των 163.000 ευρώ, υπέγραψε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Φεύγας: Οι 10.000 διορισμοί της κυβέρνησης είναι μια επικοινωνιακή ανοησία

Ως επικοινωνιακή ανοησία της κυβέρνησης χαρακτήρισε την χθεσινή εξαγγελία του κ. Τζανακόπουλου, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.
διαβαστε περισσοτερα

Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου:Προετοιμασία για το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών(Με συμμετοχή Ξηρομεριτών)

Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου: Προετοιμασία αγώνων για το Σαββατοκύριακο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών . σε όλα τα επίπεδα!!!Και οι Ξηρομερίτες πάντα στις προπονήσεις για να μένουν πάντα στα μετάλλια...κτλ.και η ''τρέλα'' του Αντώνη Πουλή(Μαχαιρά) για την αγάπη προς την σχολή του και όσα του προσφέρουν,υγειά άθληση διασκέδαση κτλ..


διαβαστε περισσοτερα

3ο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(video Αχελώος tv )

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Ξηρομερίτικο Σεργιάνι στην παράδοση, από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου .Ήταν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική εκδήλωση αφιερωμένη στην Ξηρομερίτισσα Γυναίκα.
Δείτε το video Αχελώος tvεδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................