Στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα παρουσιάστηκε η μελέτη για την οδική σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό

Η μελέτη που αφορά την οδική σύνδεση της πόλης του Αγρινίου με τον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού παρουσιάστηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά.
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο οδικό δίκτυο και σε υδατορέματα

Σε δεκάδες κρίσιμες παρεμβάσεις σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου καθώς και σε υδατορέματα προέβη η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς συνεχίζονταν μέχρι πρόσφατα οι έντονες βροχοπτώσεις. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες κυρίως σε άρσεις καταπτώσεων, στην αποκατάσταση της βατότητας σε συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου, καθώς και σε καθαρισμό υδατορεμάτων. Τα οδικά τμήματα, στα οποία έγιναν παρεμβάσεις από τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας είναι τα παρακάτω:
διαβαστε περισσοτερα

Ενημέρωση του Συλλόγου Αλκίμαχος Α.Σ. Περιστερίου

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός από Μ. Τετάρτη έως Τρίτη του Πάσχα.
Το Δ/Σ του συλλόγου σας εύχεται Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία!!!

διαβαστε περισσοτερα

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ ''ΒΕΛΑ'' ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Στις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του συνδέσμου και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. αναπληρωματικών και εξελεγκτικής επιτροπής. 
Στη συνέλευση διαβάστηκε ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από το απερχόμενο Δ.Σ καθώς και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη της συνέλευσης. Τα νέα εκλεγέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Παιδικές αναμνήσεις 1940 - 1948...Οι αγραπνιές.

Τα ήθη και έθιμα της Βόνιτσας -στα παιδικά μου χρόνια- δεν είχαν τελειωμό. 
Εν απ αυτά ήταν και οι αγραπνιές.

Γράφει: Ο Γιώργος Μπελεσιώτης
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ η παράσταση ''Ο κύκλος με την κιμωλία'' ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................