To νέο κεντρικό συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ .ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Παναγιώτης Χολής

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝ.ΣΥ. Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία  πραγματοποίησε την Εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα του καταστατικού της) στα γραφεία της, (Πατησίων 5 - 4οςΌροφος-Μέγαρο Τρικούπη – Αθήνα). Κατά τη διαδικασία της συνέλευσης, που είχε πλήρη απαρτία,, εγκρίθηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της απερχομένης διοίκησης και στη συνέχεια η εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή ξεκίνησε τη διαδικασία των εκλογών των νέων μελών (10 μέλη για το κεντρικό συμβούλιο και 5 μέλη για το εποπτικό συμβούλιο). Εκλέχθηκαν οι:
διαβαστε περισσοτερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος  Αιτωλοακαρνανίας  διοργανώνουν για μια ακόμα φορά εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 9:00-13:00 στο Ιατρείο Φυτειών
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ!
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ ΄΄ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ΄΄

διαβαστε περισσοτερα

Τα «Ορφικά Παραδοσιακά Μπαλέτα» του Κώστα Μπατσή στη «Να η ευκαιρία».(Σπάνιο βίντεο δείτε το)

Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν ο ο πασίγνωστος και καταξιωμένος σήμερα Ηπειρώτης χοροδιδάσκαλος Κώστας Μπατσής, από την Πλατανούσα Ιωαννίνων, εμφανίστηκε με τα «Ορφικά Παραδοσιακά Μπαλέτα» που είχε ιδρύσει στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η ευκαιρία» που πρόβαλε η δημόσια τηλεόραση.
διαβαστε περισσοτερα

«Ανοίγουν» οι προσκλήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, σχολικά συγκροτήματα –

Χρηματοδότηση 3,4 εκ από την ΠΔΕ και  για τον εξοπλισμό σχολείων Δελτίο Τύπου Π.Δ.Ε Μέσα στις επόμενες ημέρες «ανοίγουν» τρεις σημαντικές προσκλήσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση ενεργοβόρων δημοσίων κτιρίων (νοσοκομείων - κέντρων υγείας) και σχολείων, όπως επίσης για  τη χρηματοδότηση του  εξοπλισμού σχολείων. Ο προϋπολογισμός των τριών προγραμμάτων ξεπερνά τα 17.000.000 ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................