ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ…….. ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Με ηχηρές, αλλά και μεταγραφές ουσίας, την νέα σεζόν ο Παναιτωλικός θα ζητήσει στο πρωτάθλημα κάτι παραπάνω από την εύκολη παραμονή που είχε κερδίσει πέρσι! 

Το «κάθε μέρα πιο δυνατοί» είναι το moto που… παίζει φέτος στον Παναιτωλικό όσο αφορά την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά παράλληλα αποτελεί και το φόντο στην φωτογράφιση κάθε νέου παίκτη που ανακοινώνεται! Είναι προφανές ότι οι Αγρινιώτες έχοντας πέρσι εξασφαλίσει μια σχετικά άνετη παραμονή, για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Α΄ εθνικής ή Σούπερ Λίγκας, φέτος θα κοιτάξουν πιο ψηλά… Με ένα εντελώς φρεσκαρισμένο ρόστερ σε πρόσωπα και ηλικία, καθώς από την περσινή ομάδα «χαιρέτισαν» 16 παίκτες και ήρθαν 10 νέοι, ενώ υπάρχει και η εκκρεμότητα με την περίπτωση Βασιλείου. Ο στόχος ξανά όπως τέθηκε από τα «επίσημα χείλη» της διοίκησης είναι η παραμονή και η σταθεροποίηση στην κατηγορία, όμως στο… πίσω μέρος του μυαλού και σκέψεις υπάρχουν και φιλοδοξίες.
Άλλωστε ο Παναιτωλικός και την δυναμική έχει, αλλά και ένα πολύ ικαν…
διαβαστε περισσοτερα

Επιστολή του πρώην Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Ως πρόεδρος του προηγούμενου Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και ιδιαίτερα τα μέλη του Δ.Σ. για τη συνεργασία που είχαμε. Αυτά τα δύο χρόνια πιστεύω ότι συνεχίσαμε την ανοδική πορεία του συλλόγου και τον φτάσαμε στο σημείο να είναι από τους καλύτερους Συλλόγους όχι μόνο του Ξηρομέρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και με το καινούργιο Δ.Σ. γιατί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» έχει μεγάλη δύναμη όλους τους Μπαμπινιώτες.
Του εύχομαι καλή επιτυχία.
Με εκτίμηση Κων/νος Χρ. Μασαλής

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................