ΑΙΤΩΛΙΚΟ 1η ΓΙΟΡΤΗ ΞΕΨΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΩΡΑ 14:00 μμ (ώρα 2 το μεσημέρι) ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ - Η πλούσια μερίδα, προβατίνα μακαρονάδα, θα έχει την τυπική τιμή των 2 ευρώ, ενώ το κουτί η μπύρα 1 ευρώ, όπως και το κρασί. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ - ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Κλιμάκιο της Περιφέρειας στον Αστακό

Με αφορμή το δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στο Δήμο Ξηρομέρου, αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και με τη στήριξη της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και περιοδεία της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στον Αστακό.
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκε το βιβλίο Νικολάου Κολόμπα ''ΤΟ ΣΑΝΤΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΛΕΛΙ'' ΑΙΤΩΛΙΑ &ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Η ΠΑΙΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ) & ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΙΠΟΕ) παρουσίασαν χθες πέμπτη   12 Οκτωβρίου 2017 στη   κατάμεστη αίθουσα στοά του βιβλίου, το βιβλίο του Νικολάου Κολόμπα''ΤΟ ΣΑΝΤΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΛΕΛΙ'' ΑΙΤΩΛΙΑ& ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ έκδοση του Συλλόγου Άκρων (Λιθοβουνίου) Πανόραμα και του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας .
διαβαστε περισσοτερα

Γραφείο Τύπου ΠΔΕ: Κοινωνικό Μήνυμα Πολιτικής Προστασίας (video)

διαβαστε περισσοτερα

Τιμώμενη Περιφέρεια η ΠΔΕ στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως τιμώμενη περιφέρεια με δικό της περίπτερο.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Αστακό ο δωρεάν Προληπτικός Μαστογραφικός έλεγχος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες, Πέμπτη 12/10/2017, η διήμερη δράση  (11-12/10) παροχήςδωρεάνμαστογραφικούελέγχου, αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και με τη στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, που κύριο σκοπό είχε την βοήθεια των γυναικών που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών  και οικονομικών προβλημάτων δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο. Η συμμετοχή των γυναικών, που ανταποκρίθηκαν θετικά και υποβλήθηκαν σε προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο ήταν μεγάλη, αφού συνολικά εξετάστηκαν 100 γυναίκες, έπειτα από ραντεβού που έκλεισαν τις προηγούμενες ημέρες. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος κ. Γεωργούλας Κων/νος  ευχαριστούν θερμά όλους όσοι εμπράκτως συνέβαλαν στην εύρυθμη λειτουργία της δράσης αυτής και βοήθησαν στην εκλπήρωση του σκοπού της επίσκεψης της μονάδας μαστογράφου στον Αστακό.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ξ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Ν. Μπαλαμπάνη για τον ΧΥΤΑ Μεσολογγίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με δημοτικούς παράγοντες, προκειμένου να ενημερωθεί  για την κατάσταση του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου, κυρίως έπειτα από την  πρόσφατη πυρκαγιά (7/10/17) που ξέσπασε στο χώρο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2017, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................